Ingen solnedgång..

Börjar med att skriva lite om vad vi gjort idag. Jesper var på kurs på jobbet idag så jag hämtade Tindra själv på dagis idag. Eller ja, Molly fick ju givetvis följa med! När vi kom hem så stannade vi ute en stund. Men Tindra ropade bara efter Jesper och förstod inte riktigt när jag sa att han inte var hemma. Men hon fick leka lite med grannpojken och jag stod och tjötade lite med grannen. Men till slut sprang Tindra bara hem och stod och bankade på dörren och ropade på Jesper så vi gick in, hon ville inte vara kvar ute. Vi var bara ute 45 minuter eller nått men enligt henne räckte det. När vi kom in fortsatte hon att ropa efter Jesper men som sagt, han var inte hemma. Detta fattade hon till slut även om hon blev aningen besviken. Men sen har vi inte gjort så mycket mer. Suttit och tittat på Musse pigg, käkat mat och busat. Jag har tagit lite bilder med om ni vill se? Jag lägger i alla fall upp dom nu.



Här har Molly på sig byxorna som jag köpte igår på rean! 50 spänn och det var sista paret så självklart slog jag till! Jag älskar sånna här byxor på bebisar!



Sen när Jesper kommit hem så skyndade jag mig ut med kameran. Jag ville fota solnedgången från en plats jag inte tänkt på förut. Men när jag kom dit så insåg jag att jag missade solnedgången. Men däremot så fick jag några fina bilder på en väldigt fin himmel istället. Och på lite istappar.. Jag är väldigt facinerad av is och vilka kreationer dom kan göra, hehe.









Denna tog jag liksom underifrån, hehe. Tyckte det blev lite fräckt..

Nä nu ska jag städa lite innan Molly ska få sitt nattmål. Eller ja, hon lär ju vakna en gång till innan jag ska sova så kanske inte ska säga nattmål men det är iaf det som är tanken att det ska bli, hehe.

Kommentarer
Postat av: Kadri

o så vackra bilder

Våran Jessica tror att pappa är uppe i övervåningen o duschar varje gång han inte är i köket eler vardagsrummet.

2010-01-29 @ 11:57:57
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jättefina bilder, särskilt den på bron! Jag har jättesvårt att inte få horisonten alldeles sned när jag fotar sånt, men du lyckas alltid komponera bilderna så fint.

2010-01-29 @ 12:22:28
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Nina

superfina!! å vilka söta skruttisar :D



du ja vet va du menar med hjärnskakning. värre med en liten ju som du har.. hemskt. man kan ju inte ta sig ut.. träffade grannen idag, hon e gammal. hon hade inte tagit sig ut på hela veckan.. förstå..



å så plogman som e dum i huvudet med. usch. tur att ja inte träffa på nån idag iaf.. alltid någe..

2010-01-29 @ 21:29:38
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

ja gud,. sommar!! va härligt det skulle vara.. åå ja längtar med.. snart feb. så typ nån månad kvar så kanske våren kommer.. hoppas!!!!!

2010-01-29 @ 22:33:56
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Ellen

Den sista bilden är himla fin :)

2010-02-03 @ 16:38:49
URL: http://ellensphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0