Lugnt och stilla..men inga gardiner..

Ja jag hade planerat in denna kvällen helt perfekt, tycker jag. Jag har lagt Tindra och Molly, båda mätta och belåtna med rena blöjor och allt vad det innebär. Sen hade jag tänkt ta tag i att få ner julgardinerna som fortfarande hänger uppe i våran lägenhet. Jag har varit laaat, eller så har jag precis fött barn, välj själva.. Men hur som hellst tänkte jag att jag kunde göra detta i lugn och ro nu på kvällen då även gubben är utflugen. Jag plockar fram gardinerna, som för övrigt hade ramlat ner på golvet i datarummet, och känner en frän doft komma ifrån dom..hmmmm!? Luktar på dom och inser att någon av våra satans kattjävlar har PISSAT på gardinerna!!? Vad i..?! Det måste någon av dom ha gjort nu när det har varit så jäkla kallt och dom vägrat gå utanför dörren och vi inte slängt ut asen! Förbannad blev jag men kan ju inte direkt halshugga någon av dom eftersom jag inte vet vem av dom som gjorde det. Men hade jag fått bestämma hade jag nog slängt ut båda två, MORR! Så istället för att ställa mig och hänga upp gardinerna så fick jag ställa mig och handtvätta dom eftersom det är sånna som inte tål maskintvätt, ännu ett jippie eftersom jag HATAR att tvätta! Dessutom tog tvättmedlet slut när jag startade en maskin förut idag så jag tvättade gardinerna med enbart sköljmedel och bara hoppas att lukten ska försvinna.. Känns som att detta inte riktigt blev min kväll.. Och eftersom kattjävlarna pissat på gardinerna som skulle vara i köket tappade jag totalt lusten att hänga upp några nya i vardagsrummet så julgardinerna får hänga ett tag till..iaf tills imorn..suck suck suck!!!

Så nu har jag inget bättre för mig ikväll. Gubben är som sagt inte hemma och ungarna sover. Jag är otroligt rastlös och pigg eftersom jag lyckades sova 3 jäkla timmar här förut idag. Hur kan jag vara så dum att sova så länge? Jag vet ju att jag inte kan somna på kvällarna sen..! Gud vad jag känner mig på bra humör plötsligt. Kattjävlarna som förstörde det hela för mig! Får väl sätta mig och leka i photoshop eller nått. Kanske min blogg ser helt annorlunda ut imorn när ni läser nästa gång, haha. Nää jag kan väl inte ändra på designen igen..eller? Den som lever får se!

Kommentarer
Postat av: Emmelist

ja himla synd :( men får leta ngt annat ;) haft en bra kväll då?

2010-01-12 @ 23:22:24
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Kadri

hahha sånt kan man skratta åt senare, men jag förstår att du blev förbannad

2010-01-13 @ 07:26:10
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: mina

Du får med ha en skön dag..Ammar du eller ger du ersätting till din sessa? Vad för skoj ska ni göra denna dag? kram

2010-01-13 @ 09:19:40
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Kadri

sv. hhah förstår dig. Jag skulle nog inte ha varit glad. mannen min vägrar o köpa katt eller hund så jag får väl ha mina gardiner i fred.

tack för nomineringen

2010-01-13 @ 09:24:36
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0