Magknip!

Jag har sån jäkla magknip! Har haft det sen vi käkade semlor efter maten. Jävla grädde och dumma mig själv.. Nu har det nog börjat bli värre med laktosen tror jag. För nu får jag riktigt ont i magen och det sitter i läääänge. Får nog ge upp och sluta tortera mig själv. Men laktosfria produkter är ju förjävla dyra så då lär jag nog sluta dricka mjölk och sånt över huvud taget. Aja, så är det i alla fall.

Nu har jag ÄNTLIGEN fått Molly till att somna igen. Hon var inte speciellt social under tiden som Jespers mamma och småsyskon var här utan sov hela tiden. Hon passade på att vakna preciiis när dom skulle åka hem. Schyssta klubben.. Men sen dess har hon varit vaken och vägrat sova. Kan ju tillägga att enda enda gången hon sovit (en längre stund) under dagen var just när dom var här, annars har hon varit vaken större delen av dagen. Tror magen spökar igen. Jag har slarvat med magdropparna..eller rättare sagt har mitt minne börjat svika mig igen.. Så jag har glömt det och det tar nog ut sig nu. Så från och med imorgon får vi börja köra stenhårt med dom igen för det verkar ju hjälpa eftersom det alltid blir värre när jag "slutat" med dom. Så nu tar vi nya tag!

Farmor, Frida och Felix hade ju med sig lite presenter åt våra små med, hihi. Tindra fick en traktor med släp, hon älskar ju traktorer den ungen så hon blev jätteglad! Hon fick även lite godsaker, hehe. Sen fick Molly lite kläder. En jättefin dress, body och mössa, superfint! Av Felix fick hon en jättesöt "mjukis-gris" (jag ska ta kort på den och visa nån dag, sitter vid fel dator nu..) och sen fick även hon ett lammskinn. Tindra fick ju ett sånt i julklapp som vi köpte med pengar som hon fick av min mormor. Så nu blir det mysigt i vagnen för dom båda två när vi är ute på promenad! Tack för allt!

Just nu sitter jag och sneglar på let´s dance samtidigt som jag skriver här. SKa alldeles strax gå och lägga mig. Är så jäkla trött efter denna dagen. Men jag säger bara en sak, bygglov-Willy är ju förjäkla skön, haha! Jag skrattar så fort jag ser han! Trots att han blir totalsågad av juryn för att han verkligen inte kan dansa så skojar han och är så glad! Sån attityd borde alla ha! Men han tar nog detta mer som ett skämt skulle jag tro, hehe. Men varje säsong måste dom ju ha någon som inte kan, eller hur? Störtskön gubbe i alla fall!

Nä nu ska jag faktiskt ta och snabbkika lite innan sängdags. Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0