Oj då..

Här har det varit otroligt dålig action från min sida idag. Men vi har verkligen haft fullt upp hela jäkla dagen och jag är helt slut! Dagen startade vid 6 av att Tindra vaknade och efter en liten stund även Molly så det var ingen idé att fortsätta sova även om jag och Molly låg kvar i sängen en stund medan hon fick mat. Sen var det full fart. Påklädning av ungar och mig själv och sen åkte vi iväg till torp. Blev inga mössor köpta. Jag blir så jäkla sur för att minsta storlekarna på mössor på torp är fan 62/68 och det är alldeles för stort för Molly! Jag fattar inte varför det inte finns mindre storlekar. Finns det någonstans? Och då snackar jag inte hjälmmössor som jag tycker är det fulaste som finns! Jag blir less! Tindra fick inte heller någon ny mössa..men fick ju ett tips av någon anonym att sätta en socka i mössan så att den inte åker ner för ögonen..ska nog pröva detta! Jaja, sen gick vi mest och drog benen efter oss, strosade och gick och käkade en baguette. Gick bort till olles leksaker (dom har ju amningsrum) och gjorde en flaska till Molly, fick i henne lite av den och sen gick vi till Maxi..

Väl på maxi vankades det storhandling! Det blev det kan man ju lugnt säga. Vi handlade massa mat så nu klarar vi oss ett tag med tanke på att vi blir officeellt billösa imorn..suck! Ingen som har en bil att låna ut ett tag? Sen bestämde vi oss för att pröva ett annat blöjmärke nu. Vi har alltid alltid kört med pampers på Tindra för att vi tyckte att dom funkade bäst och satt bäst och har aldrig upplevt att dom läckt eller så..jo visst har det hänt men väldigt sällan. MEN! Pampers verkar inte funka på Molly..dom läcker värre än jag vet inte vad och jag får byta body på henne flera gånger på nätterna. Hon sover ju i bodys oftast eftersom vi inte har hur många pyamas som hellst till henne.. Nåja, i alla fall..dom läcker inte bajs nu utan dom läcker kiss! Har aldrig varit med om detta faktiskt. Hon är alltså dyngblöt när hon vaknar vissa gånger, stackarn.. Så nu köpte vi huggies. Får se om dom är nått att ha. Köpte även dom till Tindra bara för att pröva..dom är ju liiite billigare också, hehe. Snålhet från min sida men funkar dom så gör dom ju det.. Jag gillade ju inte huggies när Tindra var bebis..men nu gör vi ett nytt försök alltså..

Efter maxi åkte vi hemmåt med ett stopp på ö&b först. Dom har billigt tvättmedel och vårat var ju slut här hemma så nu äntligen har jag fått tvättat lite också. För när vi kom hem drog vi igång en städ samtidigt som vi hade två gnälliga ungar, hujedamej! Det var inte roligt men det var nödvändigt! Sen gjorde vi tacos och käkade detta och sen var det dags för sängen för båda ungarna. Blev en sen middag idag..men Tindra åt lika lite som vanligt så hon svepte en hel vällingflaska efter maten. Det är ju i princip det enda ungen äter..välling..

Oj vilket långt inlägg detta blev..och bara tjat om blöjor och mat..ha! Man har väl inget vettigare att skriva om när man är småbarnsförälder.. Men som sagt..imorn blir vi utan bil också. Kommer kännas extremt konstigt. Får väl se när man har råd att skaffa sig en "ny". För vi får ingenting över efter bilförsäljningen så det är bara att börja spara. Ingen som har en bil att låna ut ett tag? Haha!

Nä nu hör jag att min gubbe ligger och snarkar på soffan..nästan så att man känner för att joina honom. Jag är helt slut och jag önskar att denna jävla foglossning kan försvinna nån gång..jag har ooooont... God natt!

Kommentarer
Postat av: Jennyli

Usch jobbigt att bli helt utan bil! Tändkassetten på vår bil dog utanför dagis i förrgår, men idag kom den "nya" (läs: bättre begagnad) så nu kan vi äntligen ta oss någonstans igen.



Tokigt det där. Vi bor i stan med superbra bussförbindelser, men ändå känner man sig helt lost utan bil! Nu har vi visserligen en kilometer om inte mer till dagis, och det är inte kul o dra två pulkor halv åtta på morgonen.. Men annars så BORDE man faktiskt klara sig utan!



Hur kommer det sig att ni blir utan?

2010-01-21 @ 21:40:28
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0