Sjukling igen..börjar kännas som en vana..

Det känns som att Tindra är mer sjuk än frisk. Hon har feber och är snorig. Går det nånsin över? Varför blir hon sjuk så jäkla ofta? Jag blir trött på alla sjukdomar och det är ju inte vidare roligt för Tindra som inte får komma till dagis och leka med alla kompisar. Sen har jag även en liten bebis som inte har ro att sova. Vi har inte hunnit vara iväg och köpa några magdroppar men vi måste nog göra det nu. Enda stället som hon sover bra på idag är på mig. Gärna på mage också. Lade ner henne en stund men då låg hon bara och rörde på sig. Så nu ligger hon åter på min mage och jag sitter med datorn i knät. Ganska bekvämt faktiskt. Tindra den stackarn ligger och vilar även hon. Det börjar som sagt kännas som en vana att hon är sjuk. Får hoppas att det vänder snart så att hon inte behöver vara hemma större delen av vårterminen.. Tycker synd om henne.

Så det blev lite ändrade planer idag. Vi hade ju tänkt åka ner till Björn medan Tindra är på dagis. Dels för att jag har lovat att fota lite produkter som jag inte hann färdigt igår och Jesper måste tydligen formatera om servern. Men nu får vi stanna hemma. Jesper åker nog ner ikväll och fixar det när barnen har lagt sig.

Imorn är det dags för bvc med Molly igen. FÅr väl se om hon och jag får åka själva. Förmodligen blir det väl så. Eller så kanske man skulle ta sig en promenad ner? Får väl se. Beror väl lite på vädret. Skiner solen kan det ju faktiskt vara skönt med en promenad. Men det får vi ju kolla på imorn.

Nä nu ska jag försöka hinna kika vidare lite innan barnen vaknar igen.

Kommentarer
Postat av: Kaptenskan

Ja det är inte kul när barnen är sjuka, jag har kompisar som tampas med samma sak. Jag vet ju så klart inte själv hur frustrerande det kan vara, men jag kan tänka mig in i situationen. Man vill ju inte att ens troll ska vara krassligt. Idag är det BF för mig och det känns som om han aldrig vill komma ut... men det vet jag ju inte är fallet, men ändå. Hur kan det vara så lungt nu när det var sådan action tidigare (jag hade massvis med SD runt veckorna 32-35, fick till och med medicin för att lugna det hela...). Ironi va!? Massor med kramar!!!!

2010-01-18 @ 12:04:09
URL: http://kaptenskan.webblogg.se/
Postat av: mamma

Men gumman!

Dagis är ett elände, när varje termin börjar florerar det massor med nya baciller och ju mindre barnen är dess motagliga är dom. Men härda ut dom blir mer och mer imuna så var det med er 3 när ni var små. Men det är besvärligt det förstår jag, du fick ju dom så tätt så det blir ju mycket med 2 små. Men du är duktig kram på er och upp med hakan

2010-01-18 @ 16:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0