Sovmorgon hade man fått..

Om inte Tindra hade vaknat klockan 7, hehe. Molly vaknade kvart i 7, åt och sen somnade hon om och hon sover ännu. Snacka om fin sovmorgon man hade fått om inte Tindra hade vaknat, hehe. Nåja, nu är Tindra på dagis och busar för fullt. Själv ska jag strax äta frukost tänkte jag. Men jag vet inte om det är någon idé då jag har en känsla av att Molly vaknar så fort jag sätter mig på röven. Så jag väntar med frukost tills hon har ätit och fått ny blöja igen.

Hon har ju en tendens att vakna så fort det är någonting jag ska göra. Varje kväll, detta slår aldrig fel, så vaknar hon så fort jag ska gå och lägga mig. Spelar ingen roll om jag lägger mig 21 eller 23 hon sover tills jag själv ska sova, då passar hon på att vakna och ska ha mat och blöja och gärna tar det en stund innan hon somnar om igen. Allt för att jävlas med sin trötta mamma. Det är ju tur att man älskar sina barn oavsett, hehe.

Idag har vi endel att göra. Jesper har redan hunnit vara iväg till tandläkarn. Dom skulle bara ta några kort efter operationen och sådär så det gick ganska snabbt. Men i eftermiddag så ska vi till bvc klockan 15.30 och väga lilltjejen, sen måste vi handla, som vanligt. Efter handlingen blir det hem och laga mat. Men vad sjutton ska vi äta idag då? Suck!!! Jag har ingen fantasi och jag få huvudvärk så fort jag tänker på det. Får väl sätta mig och googla fram lite recept. Ska även försöka städa lite idag. Jag har hunnit plocka undan i Tindras rum så nu är det bara resten kvar. Det är ju dock inga mängder att städa undan men jag vill dammsuga också och skura hade nog behövts. Så det ska vi nog pyssla med idag. För jag har fortfarande problem med foglossningen så Jesper får nog dammsuga och skura, för det klarar inte min rygg av tror jag. Får väl se hur jag känner mig sen.

Nä detta blev ett otroligt ointressant inlägg ser jag, så det är nog bäst att ge upp..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0