Sovmorgon!

Jag trodde faktiskt inte att Tindra skulle ta sovmorgon idag. Hon brukar vakna snuskigt tidigt när man lägger henne sent, men inte idag. Hon vaknade klockan 9! Det var härligt med lite sovmorgon även om jag säkert hade kunnat sova lite till, hehe. Nu ligger hon dock och sover igen men ska snart bli väckt. Vi ska ut och busa lite i snön tror jag. Vi ska i alla fall åka och umgås lite med Niklas och Susanne. Kanske kan hoppa och busa i snön så att värkarna kommer igång, haha! Tindra har i alla fall tjatat om "bam" hela dagen idag..hon vill se mer raketer, haha! Stackarn förstår ju inte att man inte får se sånt varje dag, hehe. Men jag tror i alla fall att hon ska få träffa en pollehäst idag. Får se vad hon tycker om det. Jag hoppas på att få fota lite men det snöar så inni bomben ute så jag vet inte. Har snöat hela dagen iofs. Nåja, får väl ta med ett paraply att skydda kameran med, hehe.

Tänkte även bjussa på ännu en nyårsbild.. Varför jag inte visade den redan inatt var för att jag ändå blev något missnöjd med den eftersom att jag inte fick med hela raketen på bild. Den smällde lite för mycket på sidan, hehe. Men färgerna i den är så mysig så jag måste bara visa den ändå.. Det är lite coolt hur mycket den lyser upp träden och marken under också..



Jag är ju galen i rosa så jag gillade denna raketen extra mycket, haha! Men annars har ni ju fler bilder i inlägget nedan..

Nä nu ska jag väcka lillfisan sen bege oss ut. Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: mina

God fortsättning på detta nya år.kram

2010-01-01 @ 16:26:07
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0