Struntade i städning och hade kul istället!

Det var någon klok person som en gång sade att man ska lära sig prioritera rätt saker. Ska man hela tiden prioritera att städa så försvinner alldeles för mycket dyrbar tid som man kan ha roligt istället. Vi kan faktiskt städa imorn så att det är fint inför helgen. Hur som hellst så blev min ryggvärk och foglossning mycket bättre här mot eftermiddagen så jag bestämde att vi skulle klä på ungarna och bege oss till pulkabacken! Nåja, Molly sov ju i vagnen hela tiden (plus ett par timmar till!) men vi andra åkte pulka och hade skoj. Malin och Malin mötte även dom upp oss och åkte lite pulka. Tindra gillar verkligen när det går fort i alla fall, haha! Men det var något obehagligt att få snö i ansiktet.. Självklart hade jag ju kameran med mig också! Så här kommer lite bilder på vad vi ägnade våran eftermiddag åt..först bilder på Tindra..

Men som sagt så åkte ju även vi "vuxna" lite pulka..det gick väl lite sisådär.. Jag kan inte alls komma ihåg att pulkor var så trånga och obekväma, haha! Gudars vad ont i rumpan man fick, men skoj var det! Jesper var i alla fall den som flög mest, haha!

Jesper försökte sig ju även på att åka i Tindras pulka, hehe. Den var nog liiite liten kanske..Men detta får vi göra om någon dag tycker jag. Innan snön försvinner och gärna en dag när solen skiner. Vi måste nog införskaffa oss en snowracer tror jag..

Men jag vet inte om det var speciellt bra att dra ut Tindra idag dock. För ikväll har hon vaknat några gånger och ena gången hon vaknade hostade så hon spydde upp en massa massa slem..stackarn! Så hon fick lite hostmedicin men jag vet inte om den har hjälpt vidare bra för jag hör hur hon hostar ännu.. Men frisk luft är ju bara bra säger dom ju.

Det var i alla fall skönt att komma ut och få frisk luft och få röra lite på sig. Jag har saknat det faktiskt. Kunna röra på sig utan att få ont (helt otroligt eftersom jag hade så ont i morse!) och utan en stoooor mage ivägen..det är obeskrivligt, haha! Jag har sagt det förr och jag säger det igen..jag är nog enda kvinnan på jorden som verkligen ogillade att vara gravid..tur att man fick 2 fina skatter ut av det för då glömmer man oftast det jobbiga.. Men nu tänker jag inte bli gravid igen, thats it!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men jag tänker visa en bild från igår. Tindra var oerhört klängig när Jesper försökte steka köttfärsen till tacosen så jag sa åt han att hämta bärselen så att han fick ha händerna fria, haha! Det gjorde han också, dock bara för att testa, hehe. Kolla här på stollarna!



Tindra hade gärna suttit kvar där tror jag, hon verkade gilla det, haha!

Nä, detta får sätta punkt för denna kväll. Imorn är det fredagsmys som gäller. Funderar på att ta bussen (eftersom vi ingen bil har..) till torp och köpa plastbackar att lägga leksaker i och kanske nått gott att mysa med till kvällen. Får se eftersom Jesper fortfarande vägrar bussar..

Kommentarer
Postat av: Eva

Vad mysigt ni ser ut att ha det i pulka backen. Vi måste verkligen hitta en bra backe här i närheten. Vi har ju gångvägen men den känns ju inte så mysig.



Tindra ser ju verkligen ut att trivas i bärselen =) hon klarar säkert max vikten för selen med nästan =) Jag provade att ha Oskar på ryggen idag för att ev bära honom med sjalen på ryggen men det gillade han inte alls.



2010-01-21 @ 21:49:09
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Anonym

heheh va rooligt! :D hon ser ut at ha det skit skoj!



ja vet! igår kunde ja lagt mig vid 22. men istället så va ja vaken till 12. å när ja skulle lägga mej så vaknade theo å höll mig vaken till 1 iaf.. suck!



men ikväll ska ja sova! hoppas du somnar du med! krams

2010-01-21 @ 21:59:03
Postat av: Eva

Ja, vi får verkligen vara glada att vi inte har sådana jätte bebisar =)

2010-01-22 @ 09:21:00
URL: http://taweret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0