Vaknat utvilad!

Idag känner jag mig riktigt utvilad! Jag har fått sova helt ok inatt och jag börjar fundera på om vi inte kan plocka bort iaf ett mål mat/natt nu. För jag gör en flaska, Molly äter några milliliter och sen somnar hon igen, båda gångerna inatt gjorde hon så.. Men vi får väl se. Det tog i alla fall inte lång tid innan hon somnade och det kändes skönt. Så jag har sovit helt ok. Värre har det varit för Jesper. Han har fått springa skyttetrafik in till Tindra som hostar så hon kräks. Han fick även ge henne hostmedicin vid 2 inatt för att hon vaknade hela tiden. Tycker synd om henne. Sen vaknade hon 05.20 och skulle ju självklart inte somna om så då gick Jesper upp. Så nu ligger dom och sover hela högen. Skönt med lite tid för sig själv, hehe. Fast jag har en känsla av att någon snart vaknar. Kan det vara Tindra? Fast jag får i och för sig snart väcka Jesper och Tindra så att vi hinner göra alla iordning innan bussen går. Vi ska nämligen ut till torp vid 12-tiden. Aja, jag hinner kika en sväng här i alla fall.

Jag har inte ens ont i ryggen idag. Känns härligt! Jag som trodde att jag skulle ha skitont bara för att vi var och traskade i snö och backar igår, men inte! Jag kan inte beskriva hur skönt det är.. När vi kommer hem från torp blir det att städa. Måste verkligen det nu. Plocka undan allt som Tindra dragit fram och dammsuga. Skura hade också behövts men vi får se vad vi orkar. Finns som sagt viktigare saker i livet som vi prioriterar, hehe.

Nu har jag ändrat om min design igen, som ni kan se. Jag blev lite trött på en grej med färgerna på min förra så vi får väl se om detta blir bättre. Man kanske skulle skita i att göra bloggdesigner över huvud taget egentligen. Bara för att..ääh skit samma. Jag blev rätt nöjd med den ändå även om det finns saker jag skulle kunna ändra.. Men ork ork!

Nä nu ska jag se om jag hinner kika det jag tänkte kolla på innan alla vaknar.

Kommentarer
Postat av: Eva

Vad skönt att du är utvilad, det är inte alltid man är det med en liten bebis. Även jag känner mig pigg idag då Alma sov i egen säng från kl 22 igår, sen så har vi lyckats få Oskar att sova till 6 två dagar nu så skönt.



Det är ju dock skönt att ha gott om tid på morgonen ingen stress innan Oskar ska iväg på morgonen.

2010-01-22 @ 10:52:02
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Moster

Ni kache borde kolla om tindra är alergisk mot nånting så vidare hon har hosta så ofta. kahce hon har fåt asma eller nått??

2010-01-22 @ 10:56:18
Postat av: Jennyli

Åh fasen, hade ni ingen kombi! Nej då förstår jag att ni sålde ;) Ni får köpa en 9-5 kombi om ett tag, SAAB lär ju bli billigt s. Vi fick våran med årsmodell 99 för bara 28000 för nåt år sen. Har funkat jättebra, ja alltså, när inte vattenpumpen och tändkassetten gått sönder haha! :D



Åååh går era bussar varje kvart! Här går de varje halvtimme mutter mummel

2010-01-22 @ 11:44:39
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: mina

God eftermiddag.Skönt att vakna o känna sig utvilad..Ha en skön helg söta.kram kram

2010-01-22 @ 13:42:03
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0