Bilder!

Vad har vi gjort idag? Torp - handlat, ute - lekt, badat - bodelle.. Har varit toppenväder idag. Lagom varmt och helt underbart! Så vi har varit ute och lekt, Molly har suttit i sin gåstol en stund ute och det var skoj serni! Tindra har åkt lite moped och det var nog ännu roligare. Sen åkte vi och tog ett litet kvällsdopp på bodelle. Men det var så mycket äckliga maneter så det var bara Tindra som doppade sig, hehe. Var dock riktigt varmt och gott i vattnet.

Men nu hinner inte jag skriva mer för jag lägger bara in lite bilder sen ska vi glo på film och jag ska skratta åt min lillasyster när hon grinar, haha!


Molly hittade en kaka med choklad i som Tindra slängt på golvet..den var mumsig serni!


Jennifer kommer döda mig..men här sov hon gott ;)


Nöjd ute i gåstolen. Efter detta fick hon lägga sig och krypa runt på täcket på gräset (läs bara gräset).


Jennifer och Molly satt och mös!


Hon och sina miner..


Tindra fick åka moped = lyckligaste ungen på kvarteret!

Det får vara allt för denna gången. Får se vad vi kan tänkas hitta på imorn! Kram på er!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej gumman!

Vilka fina kort, jag har iallafall pratat med både mormor och gammelmormor och vi alla skickar din precent i slutet av augusti ca:den 27:de men pappa kan du ju maila själv och säga vad du önskar så skickar han säkert från sig och farfar, och det andra ska du ha fått idag. Ja nog om detta, gud va mysigt ni verkar ha men det är bra att ni får rå om varandra, på minn nu Jennifer ofta att plugga för nu måste hon klara teorin denna gång många kramar till er alla// Mamma

2010-07-27 @ 09:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0