Gäsp!

Vet inte om det är någon period som Tindra har kommit in i eller om det helt enkelt är så att det är för ljust ute. Vi hade ett lakan upphängt för fönstret innan hon fyllde år och sen har vi glömt hänga upp det igen. Men det gick bra till en början men nu vaknar hon klockan 5 varje morgon igen. Då kommer hon in i vårat rum och väcker både mig och Molly så då är det bara kliva upp. Detta gör att jag är så trött så att jag somnar på soffan och nästan stående! Så nu kom vi ihåg att hänga upp lakanet och jag hoppas på att det blir bättre imorn! Men jag har i alla fall tänkt inta soffläge inatt och Jesper ska få vända handtaget till vårat sovrum så att inte Tindra springer in där och väcker Molly imorgonbitti.

I övrigt kör vi nakenfis här idag. Det är så dåligt väder ute så vi får passa på. Kan säga att jag är rätt less på att byta hennes bajsblöjor, haha! Dom luktar inte mumma direkt och så har hon börjat få väldigt svårt för att ligga/stå stilla när vi byter. Sen kan jag erkänna att våran ekonomi hade mått ganska mycket bättre av att bara ha ett blöjbarn, haha! Och nu tänker jag skryta en hel del! Tindra var nyss ute i hallen och lekte, sen kommer hon in i vardagsrummet (där pottan står), flyttar på Mollys gåstol, sätter sig på pottan och kissar HELT SJÄLVMANT!! Är inte det duktigt så säg?! Blev chockad att hon faktiskt klarade av det helt själv! Men gud vad glad jag blev och Tindra blev sååå stolt när pottan började spela musik! När jag tog av henne blöjan frågade jag henne: "var ska man kissa när man inte har någon blöja på sig?" och hon svarar "pottan!" så hon fattar ju såpass i alla fall. Kan ju bara hoppas att det fortsätter såhär bra!

Men nu ska jag ta och byta blöja på lilltjejen sen vill hon nog vila en stund verkar det som. Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0