God kväll!

Blev en sväng på fallens dagar idag. Men precis som fjorden så blir det sämre för varje år. Fallens hade alltså inte ens ett litet tivoli. 2 stycken barnkaruseller som stod efter gågatan, yihaa.. Men vi gick där en sväng, käkade langos som var MUMMA! Jesper åt nått grillspett som han gillade och vi hade faktiskt en rätt bra dag ändå. Jag blev sugen på att bada men, jaa..det fick vi hoppa över idag.

När vi kom hem och hade gett Tindra lite mat så gick vi ut och lekte. Tindra sprang runt och Molly låg på ett täcke i skuggan och mös. Tog lite bilder på henne med som jag tänkte visa. Och appropå Molly har jag lite att berätta. Hon har börjat få lite mer balans i kroppen nu. Hon kan sitta i några sekunder innan hon tippar, hehe. Och så sitter hon ju väldigt frammåtlutad men nu går det frammåt i alla fall. Hon kan stå en liten stund med stöd innan benen viker sig och hon kan ta sig framåt! Speciellt när hon ligger på täcket för då nyper hon tag i täcket och drar sig fram. Riktigt kul att se faktiskt. Och om hon inte orkar dra sig så rullar hon (bokstavligt talat!) dit hon vill, haha! Ska försöka få bildbevis på sittandet och ståendet nån dag så att ni kan få se och kanske nån film. När vi var på bvc i onsdags (som jag för övrigt glömt skriva om..) såg allt bra ut tyckte läkaren. Molly var jätteledsen när han började känna och klämma på henne. Han sa dock att det är ett friskhetstecken att hon börjar skrika när en främmande människa kommer fram och lyfter och drar i henne, hehe. Hon har vuxit också. 67 cm lång och 7330 gram tung. Börjar bli stor våran tjej! Men nu bilderna från när vi var ute.







Mammas glada tjej! Hon är väldigt glad nu för tiden. Visst har hon sina stunder, men vem har inte det? Men hon har ju dock inte alltid varit såhär glad utan om man får säga det så har hon faktiskt varit ganska jobbig. Men men, nu börjar ju den roligaste tiden. När allt kommer på en gång liksom. Sitta, krypa, stå, gå, prata, tänder, ja allt sånt roligt! Ska bli kul att även följa hennes uppväxt och resa genom livet. Gud vad jag älskar mina barn!

Men nu ska jag slänga mig ner i soffan tillsammans med min man. Hans semester tar slut på söndag och jag har ångest..han åker hemmifrån runt 14-tiden.. Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Nina

va lik hon är dig :D

2010-07-16 @ 23:16:01
URL: http://modesida.blogg.se/me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0