Bara bilder? Nja..

Jag ville bara säga en sak också. Tindra har sagt den klokaste meningen nånsin, haha! Idag kläcker hon ur sig "Tindra bäst!" haha! Min underbara älskade unge, såklart du är bäst!

Vad har hänt idag då. Jaa, 2 promenader och en massa bilder på en underbart söt hund! Och lite annat också. Orkar faktiskt inte skriva så mycket mer än så utan låter bilderna tala för sig själv.














Det var bilderna på Thelma (Malins katt högst upp) och Thea, vovven.

Här kommer lite fler bilder, såhär bra skottat är det till vårat dagis. Dagiset skymtar ni till höger i bild..



Alltså inte skottat alls.. Bilden nedan är baksidan av kvarterets garage. Välisolerat i alla fall..



Denna bilden är tagen på våran baksida. Det är blommorna som växer vilt i våran rabatt, haha! Jag ska gräva upp dessa tillvåren men jag gillade hur bilden blev så därför visar jag den..



Sen bjussar jag på en bild på våran lilla vagn. Jag måste erkänna att jag ångrar köpet lite. Den är så jäkla stor och klumpig. Men helt underbar att köra och otroligt stabil. Hmm.. Får fundera hur vi ska göra helt enkelt. Ingen som vill byta till en phil&teds haha?!



Men ärligt talat så har jag faktiskt inget mer att säga. Det var skönt att få röra på kroppen idag. Och gissa vad, jag har inte ont någonstans! Tjihoo! Fick även bokat in en tid för efterbesöket hos barnmorskan. Den 9 mars klockan 10 ska jag vara där. Det blir bra. Då får vi se vilket preventivmedel jag vill ha. Har funderat på p-stav. Men jag är rädd för att gå upp i vikt som tydligen är en vanlig biverkning. Men som sagt, jag vill diskutera med bm så får vi se vad jag beslutar mig för.

Funderar på att dra till öppna förskolan imorn.. Någon som vill hänga på? Det blir en promenad dit i så fall.

Kommentarer
Postat av: Carolina [fotograf]

Men åh så fina bilder :) Klara och fina, precis som jag gillar!

2010-03-02 @ 21:05:12
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

ni har inte lust att ses en stund imorrn?

jag måste ner te stan för å lämna in våra förlovningsringar för dom har skrivit fel datum i dom så vi ska få det fixat..så vi kan ju ta en fika på stan eller nått?

2010-03-03 @ 10:55:04
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/
Postat av: Carolina [fotograf]

Så lite så, är alltid ärlig :) NY DAG, NYA TAG ♥ Mycket som händer på bloggen nu, tävlingar, veckans blogg och antagligen en ny tävling redan idag! Glöm inte kika inom på fotografier och fototips ♥ ♥ ♥

2010-03-03 @ 10:57:58
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: Piinky

de var en tjock kisse de där xD himla söt vovve

2010-03-03 @ 12:22:39
URL: http://itsbeautiful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0