En härlig dag!

Dagen började med en promenad i solen. Vi gick först mot Krewer och lilla Thea. Dom skulle följa med och vi behövde låna en pump så vi gick dit. Men på vägen dit (var jag väldigt glad att jag tog upp kameran) så fick vi syn på dessa två filurer.





Dom stod på vardera sida cykelvägen. Så söta så, hehe. Men nu känner jag att bilderna kommer komma i lite omvänd ordning. Aja, skit samma. För såhär såg Tindra ut imorse när hon och Jesper klev upp medan jag och Molly låg kvar i sängen.



Hon klättrade upp i vagnen och satte sig och mös. Hon verkar verkligen gilla den nya vagnen. För att svara på din kommentar Veronica, det är en phil & teds-vagn. Supernice! Lite bökigt med liggdelen kan jag tycka men men.

Jag har i alla fall lyckats knäppa en dagens outfit på Tindra med. Jesper tyckte att hon såg ut som en raggarbrud, haha! Men det tyckte inte jag. Tycker bara hon blev fin i jeansleggings och en rutig skjorta, hehe. Vad tror ni?



För övrigt så var hon i fullt sjå med att hoppa på barnvagnskartongen!

Men nu åter till promenaden. Vi började bli lite oroliga över att vi köpt en riktig skitvagn när vi gick mot Krewer. Vagnen vinglade och kändes som att den skulle tippa. Men vi hoppades innerligt att det berodde på lite luft i däcken. När vi kom fram till henne så hoppade Tindra ner och busade lite med vovvan. Tindra tjatar om Thea hela dagarna nu för tiden, haha. Och jag klandrar henne inte. Söta som socker, båda två!



Under tiden pumpade Jesper hjulen på vagnen och visst var detta orsaken till vingligheten! För guuud vad underbar den var att köra efter det, hihi! Enda negativa var att det var liite krångligt av och på bussen.

Men vi gick ingen långprommis direkt. Vi gick ner till fårhagen, jag knäppte några kort men blev inte nöjd för fem öre egentligen. Denna bilden som kommer nedan var ok. Den blev jag hyfsat nöjd med men känns som att jag kan bättre...



Men nu har jag i alla fall fått en liten idé av en annan fotograf här i stan. Så vi får se när jag kan genomföra den idén. Kanske skulle fixa barnvakt i nån timme nån kväll... Får väl se som sagt. Ni får väl se bildresultatet när det kan tänkas komma.

Efter detta gick vi tillbaka, kollade busstider, Tindra åt en flaska och sen gick vi till bussen och åkte ut till torp. Där käkade vi lunch på mcd, gick till olles leksaker, köpte en babysitter och gav Molly mat, sen handlade vi och sen tog vi bussen hem, sålde barnvagn nummer 2, busade med ungarna(+mat), mös och sen åkte ungarna i säng. Men jag tog en bild på Molly i nya sittern i alla fall. Jag tyckte att den var skitsnygg! Svart med fint mönster. Ska se om jag orkar ta en bättre bild på mönstret nån dag. Men här kommer knubbisen min.



Hon gillade i alla fall att ligga och stirra på leksakerna, hehe.

Sen blev det mat för oss, bröllopsfotografen (den är värd att se!), mys och lite melodifestival. Pernilla Wahlgren tycker jag är helt ok ändå. Men jag tyckte faktiskt att Alcazar var bättre än Jessica Andersson. Nåja, finalen kvar så det återstår att se vilka vi skickar till Oslo. Man kanske skulle köpt biljetter dit? Får väl se.

Imorn är en ny dag och jag hoppas att vi kan hitta på nått bus, jag och mina barn.. Jesper jobbar den tråkmånsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0