God kväll..

Ska bara sitta här en liten snabbis. Mitt främmande har precis åkt. Tindra har redan vaknat några gånger och gråtit och varit nästan otröstlig. Hoppas verkligen att denna natten blir bättre för jag är halvdöd! Till råga på allt ville inte Molly somna ikväll. Inte så konstigt med tanke på att hon slog till coch ville sova ett par timmar nu på eftermiddagen. Hon vaknade vid 17. Men tillslut lyckades jag få henne att somna, inte i hennes säng utan i vagnen..suck! Så nu kommer jag sova på soffan inatt för jag orkar inte väcka henne och lägga henne i sängen.

Vi gjorde ett försök att träna förut med. Men det var nog det mest misslyckade försök nånsin, haha! Både jag och Krewer var så jäkla trötta. Jag tror att vi stod ut i 10 minuter eller nått. Men vi satt och lekte lite med mina enkiloshantlar med så det skulle inte förvåna mig om jag har träningsvärk i armarna imorn, haha! I alla fall i underarmarna, haha.. Aja, tur att man inte är så slapp menar jag.. Men jag måste nog försöka komma mig ut på en promenad imorn. Har ju inte varit utanför lägenheten på 2 dagar nu p.g.a Tindra. Men jag får nog kolla med Jesper så att han inte har planerat nått imorn. Jag kan ju alltid ta med mig Molly så att han slipper ha 2 klängiga ungar själv. Nåja, får se som sagt. Verkar iaf bli bra väder imorn.

Det kliar ju lite i mitt högra pekfinger (ni vet, det fingret jag har på avtryckaren på kameran), hehe! Så är det bra väder lär det ju klia ännu mer i det fingret. Nåja, vi får se som sagt. Om Tindras feber är lite mindre imorn (under 39) så kanske hon får följa med. Det är nyttigt med frisk luft. Men fy vad jag tycker synd om henne och jag önskar verkligen att jag kunde ta sjukdomen istället för henne.

Nu ska jag kika vidare lite. Sen soooova! Natti natt!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Oj, vad jobbigt ni verkar ha det! Hoppas att Tindra mår bättre snart. Du får trösta dig med att det här är den värsta årstiden för sjukdomar - snart är det sommar och då blir det bättre!

2010-03-29 @ 21:38:38
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Nina

ja man orkar ju inte åka som en halkbana på sanden.. nej usch. det vill man inte. bort med sand. när tror du att dem börjar sopa?

2010-03-29 @ 22:59:02
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

ja ett steg i rätt riktning..

2010-03-29 @ 23:46:39
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0