Hallå där!

Det spred sig ett lugn i lägenheten på torsdagsvägen. Ungarna sover, tv:n är avstängd och Jesper är tyst, haha! Det enda man hör är hur grannarna ovanpå verkar ha disco då det klampar i taket och mitt knapprande på tangentbordet. Kan inte låta bli att tycka att det är ganska skönt. Men det håller inte i sig länge till. Tindra ska snart vakna, middagen ska göras och jag borde städa. Får se om jag orkar göra det efter maten. Eller kanske när jag lagt ungarna. Får väl se.

Vi hade i alla fall en väldigt mysig morgon. Hade ju tänkt dra till öppna förskolan men jag orkade inte. Så efter att båda ungarna fått välling/ersättning så satte jag på pippi och jag och Tindra lade oss på soffan och tittade. Det var så mysigt. Det bästa var att hon faktiskt låg kvar där under hela filmen! Molly låg i liften nedanför soffan och hade somnat om. Så jag klagar verkligen inte på våran morgon. Efter det så klädde jag på båda ungarna och gav Molly mat igen (då var klockan 10 och 3 timmar sedan hon åt alltså..) sen väckte vi Jesper. Då klädde hela familjen på oss och åkte ut till torp, där mötte vi upp Malin Ek och vi tog en fika, handlade sen åkte vi hem igen. Och nu sitter man här. Funderar på vad man skulle hittat på imorn. Jag är fortfarande lite fotosugen men har ingen inspiration. En tjej som heter Melissa undrade om vi var sugna på att ta en fika så det ska nog jag och Molly göra imorn medan Tindra är på dagis. Kan vara kul att träffa lite nytt folk även om jag inte är speciellt bra på det..

På fredag ska det i alla fall bli lite mys här hemma. Några kompisar ska komma hit och sjunga lite singstar och kanske ta nån öl och bara mysa! Och nej, jag ammar ju inte så ja, jag får också ta en öl. Ville bara skriva det så att man inte får en massa moralpredikningar som kommentar, hehe. Men nu får jag nog snart väcka min stora skrutt tror jag. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: tant

Fan va skoj jag vill oxå sjunga :P, det var ju inte i går man sjöng sing star precis...

2010-03-03 @ 14:54:14
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

när passar det er? kanske vid 12 tiden? då hinner Vincent äta lite lunch innan :)

2010-03-03 @ 15:26:08
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

hmm ja va blir bäst med vagnarna?

cactuz/espresso house?

jag skickar mitt nr te dej på facebook så kan vi höras på luren me lättare så :)

2010-03-03 @ 17:48:16
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0