Inte så mycket gjort..

Nja, jag börjar fundera över vad vi har gjort idag egentligen. Tindra fick gå till dagis idag. Frågade när vi kom fram om dom tänkt vara ute i spöregnet idag, men det skulle dom tack och lov inte. Om det nu inte blev bättre förståss. Men det blev det inte. Skönt hur som hellst med tanke på hennes regnkläder som var för små. Nu har i alla fall det nya stället kommit och skönt är väl det. Nu väntas bara stövlarna med sen är hennes nya outfit komplett! Yeah!

När Jesper vaknade åkte vi ut till torp, köpte ett par nya krukor (ni får se dom när jag fixat iordning det som ska vara i), handlade mat och sen hem. När Tindra kom hem så gick hon och Jesper ut och lekte en stund och Jesper passade på att plocka ner våran utebelysning som vi haft i vinter. Sen åkte han och hämtade ett paket som jag beställt. Middagen blev nått så enkelt som tacofärs med makaroner. Noll fantasi alltså.

Vad var det i paketet då? Jo, denna outfit:



Men paketet innehöll även ett par svarta leggings, 2 par bh:ar, ett bälte och 3 par mammelucker. Ni vet sånna bamsestora trosor som går upp över naveln. Japp, jag har gått och inhandlat mormorstrosor! Men ack så sköna dom var. Känns inte ens att man har ett par trosor på sig. Och dom drar ju även in magen lite och sånt gillar vi! Tror dock att dom benämnde dessa trosor som gördel..

Sen blev det lite kort på mina älskade ungar. Dock har jag inte fotat så mycket det sista. Får nog bli ändring på det snart tror jag..


Molly låg och luftade och var allmänt på bra humör. Men jag gissar att man blir på bra humör om man skiter så mycket som hon gjorde precis innan detta kortet togs..bajs överallt sånt gillar vi väl? Haha!


Tindra tjatade om att pussa Molly, tillslut lyckades hon hitta ett sätt som funkade, haha! Underbara ungar! Moly gillade pussen verkar det som, hehe.

Bilden som kommer nedan.. Den var inte så fin i sig. Färgerna var helt fel, hade fel vitbalans, fel iso, blixtinställningarna var fel..ja allt var egentligen fel. Men hennes ögon lös verkligen. Så jag fifflade och grejade i photoshop och gjorde bilden svartvit och framhävde bara ögonen..och den blev rätt bra ändå, till slut..men ögonen..man drunknar ju!



Nåja, imorn lutar det åt att åka till öppna förskolan eftersom Jesper behöver lite extra sovmorgon imorn. Han ska nämligen jobba seeeeent imorn. Han räknade väl med att vara hemma runt 6-7 på morgonen på torsdagen alltså. Så även torsdag får han sova, men då är ju Tindra på dagis. Lite svårt att hålla båda ungarna tysta om man är hemma. Sen på eftermiddagen när Jesper klivit upp får det nog bli en liten promenad. Han ville nog följa med om han orkar. Undra vad man ska göra för mat imorn då? Någon som har nått bra förslag?

Aja, ni märker ju om vi åkt till öppna eller inte. För har vi gjort det lär det ju komma upp lite bilder. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Nina

å va molly växer.. tiden springer ju iväg..



sött att pussa på lillsyrran :D

2010-03-23 @ 21:46:43
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: mamma

Gud va söta dom är. Du kan väll helt enkelt göra en fläskpannkaka till middag och servera med jordgubbs sylt enkelt och gott, du kan ju he bacon i stället för fläsk ännu godare.. / kram mamma

2010-03-24 @ 07:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0