Kväll igen..

Vad dagarna går fort när man har något att göra! Och veckorna springer iväg. Våren närmar sig med stormsteg! Så känns det i alla fall dom 2 senaste dagarna. Och vet ni vad jag upptäckte i ett träd när vi var påväg från bussen och hem? Titta själva..



Ja, det är som det ser ut. Det är vide!!! Knopparna har börjat komma, tjohoo! Haha! Och nu har det börjat bli sånt väder att det är runt nollan mitt på dagen och flera minusgrader på nätterna. Alltså riktigt vårväder och man känner att denna vintern börjar närma sig sitt slut, äntligen! Nu håller vi bara tummarna på att det inte kommer någon mer snö. Sol och lite varmare väder tack!

Efter middagen så klädde jag på ungarna och gick och mötte Malin K en sväng. Skulle ge henne skivan med bilderna på hennes vovve. Men självklart glömde jag den skivan hemma så hon följde med hem till oss en snabbis. Men det blev några bilder ute med. Men jag hade verkligen ingen fantasi. Fick bara upp sommaridéer i huvudet, haha! Fy vad jag längtar alltså. Men här kommer bilderna i alla fall..





Som ni ser höll solen på att gå ner och det höll på att skymma. Gillade känslan i dessa två bilder. Kanske aningen mörka men jag gillar dom ändå.

När vi kom hem så mötte självklart våran fina pisse oss. Så jag lyckades fånga en skaplig bild på honom med, hehe. Lille Turbo.



Okej, han är inte så liten. Han är faktiskt ganska tjock! Men han är våran lilla tjockisgris!
När vi ändå pratar om katter så har vi nog beslutat oss för att avliva våran andra katt. Hon är socialt handikappad och hon och Turbo har ju aldrig kommit så bra överens så det känns som att det är lika bra. Tråkigt men sant. Får se när vi gör det bara. Hon är ju inte direkt sjuk men hon mår inte bra i huvudet. Hon är livrädd för alla människor och Turbo får inte komma i närheten av henne för hon bara fräser. Visserligen så beror det på att dom slagits så mycket, men ändå.. Känns inte rätt att omplacera henne heller när hon är sån. Nåja, vi får se vad som händer helt enkelt.

Med det så avslutar jag detta inlägget. Imorn blir det en fika på stan och förmodligen några bilder, haha! Kan ju hoppas i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Neha

Vilka härliga bilder:D



Åh tack så mycket:D Hur mår du idag?=)

2010-03-03 @ 23:40:12
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Neha

Härligt:D Jag mår också bra. Vad gör du då?=)

2010-03-03 @ 23:53:19
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej! är bara glad för din åsikt =)

2010-03-04 @ 06:34:39
URL: http://qwentus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0