Underbart väder!

Det är väl bara sååå härligt att slå upp ögonen och se att solen skiner utanför? Underbart! Men ändå hade jag problem att vakna. För jag kan verkligen inte somna på kvällarna. Tror att jag somnade vid halv 2 inatt. Men för första gången på, jaa, jag minns inte när, så slapp jag gå in till Tindra klockan 5 imorse! Tjohoo! Sovit hela natten alltså..utan att vakna och gråta..ååh..det var skönt. Även Molly sov ju hela natten så nu börjar man bli ordentligt bortskämd igen. Men nånting bra måste vi ju göra som lyckats få 2 ungar att sova hela nätterna i sträck innan dom ens blivit 2 månader. Tror inte att det enbart handlar om tur. Dom känner sig väl trygga kanske? Just nu ligger i alla fall Molly och sparkar och jollrar här bredvid mig. Båda ungarna vaknade på otroligt bra humör idag, värre var morsan, haha! Men jag får hoppas att deras humör fortsätter såhär bra.

Angående humör. Igår när Jesper hämtat Tindra på dagis och jag kom hem från bvc så kommer jag hem till den gnälligaste ungen! Hon var trött, sur och stortjöt! Hon hade inte vilat nått på dagis. SUCK! Så hon var övertrött som bara den så vi fick tvinga henne till att vila. Hon fick en flaska välling för det skrek hon också efter. Lyckades få henne att sova en stund och då vände hennes humör, tack och lov. Så hon var mysig hela kvällen sen så man kunde nästan tro att hon var sjuk. Och appropå sjuk, det går vattkoppor på dagis igen. Det hade brytit ut där igår. Men Tindra fick gå dit ändå. Jag menar, om det bröt ut igår så har hon förmodligen redan blivit smittat så då kan hon lika gärna få gå där till hon själv får det. Har en känsla av att vi inte kommer klara oss denna gången. Men man vet ju aldrig. Någon som hört talas om en bebis på 2-3 månader med vattkoppor? Tänkte förbereda mig lite mentalt hur det kommer bli om Tindra får det och smittar Molly.. Tips mottages gärna. Ska nog bunkra upp med lite potatismjöl också..

Nää, nu har jag nog inget mer att skriva. Eller ja, jag kanske skulle kunna fortsätta länge till men jag ska inte trötta ut er. Får väl se om det blir några bilder här sen. Ska iväg till Malin och ta lite fina bilder på hennes vovve, hihi. Behöver jag säga hur sugen jag är på en sån liten? Men som sagt, kanske om 1-1½ år när hon ska ta valpar på henne, hihi! Återkommer senare. Träningsbloggen är uppdaterad! KLICKA HÄR!

Kommentarer
Postat av: Carolina [fotograf]

Kul att du är med :)



Svara gärna på dagens fråga som du finner i mitt inlägg "Viktig läsning om en dröm som känns sann...". Det brukar alltid bli roliga diskussioner kring mina frågor! ♥ ♥ ♥

2010-03-02 @ 10:53:38
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: mamma

Angående vattkoppor! Så säger dom ju att ju mindre barnen är ju mindre sjuka blir dom, så det är ju bra.Det är bättre att man har det som barn än att man får det som vuxen då blir man sjukare,, /kram mamma

2010-03-02 @ 12:15:51
Postat av: Kaptenskan

Oj vad skönt att barnen sover så bra! :) Vilka små troll du har! Gunnar sover ganska bra, men är vaken två gånger per natt och vill äta. Han är inte ledsen och gråter så man får vara glad över det. Visst är det underbart väder!!!! :D Här på Åland skiner solen så vackert!

2010-03-02 @ 12:21:40
URL: http://kaptenskan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0