Dålig på detta..

Ja nu känner jag att jag har varit otroligt dålig på att visa bilder här inne. I alla fall på barnen. Men jag kan väl inte påstå att min kamera har gått varm direkt. Känns som att jag inte riktigt hunnit med det. Men nu börjar ju vädret bli helt underbart också så jag för väl försöka dra ut bägge ungarna någon dag och ta en fin sommarbild kanske.. Hade tänkt promenera ner till fårhagen nån dag med och titta på fåren. Kanske är intressant.

Men jag har i alla fall tagit lite blommiga bilder.. Det märks att blommorna jag köpte är riktiga sol-blommor. För nu har dom slagit ut ordentligt och så fort det blir mörkt eller om det är molnigt nån dag så drar dom ihop sig. Riktiga gottegrisar blommorna med andra ord..

Har varit full fart hela dagen idag. Knappt varit hemma.. Har varit och skruvat och grejat hela dagen. Får se hur morgondagen ter sig... Nu ska jag snart ut till glassbilen. Blir dock ensamen denna gången då Tindra var så trött att jag till och med fick byta hennes blöja i sängen.. Tröttis, haha! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilka fina bilder, med vatten dropparna på kronbladen och allt, otroligt vackert. Du kanske skulle skicka in någon bild till någon foto tävling jag tror nog det skulle gå bra för dej, Kom nu i håg att köpa en Allers i dag. Och njut nu av den sköna värmen det gör vi, vi är ute på sjön varje dag Oskar älskar ju att bada nu skulle du se när han tar fart och dycker från båten ja dycker hela hunden är under vattnet, ska se om jag kan få det på bild någon gång men jag e inte så bra på det. Hälsa Jesper och krama flikorna från mej //Kram mamma

2010-05-20 @ 08:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0