God kväll!

Nu har jag fått några nyfikna frågor vad jag gjorde igårkväll. Och vissa förstod det ju redan då jag skrev det. Men här kommer lite bilder från igårkväll så hoppas jag att alla förstår vad jag gjorde, haha!































Hade en allmänt trevlig kväll och måste erkänna att det var rätt skönt att få komma ut lite. Vädret var på våran sida och det var uppehåll hela kvällen. Varmt var det också. Bilens termometer stod på 15 grader ända tills jag åkte hem vid halv tolv.

Nu sitter jag här. Fått ungarna i säng, dock sover båda oroligt så jag vet inte riktigt vad som är fel.. Har precis sköljt ur hårfärgen ur håret så nu är jag ingen blondin längre. Ganska skönt med tanke på att jag förhoppningsvis slipper färga det mer nu på hela sommaren. Men samtidigt trist då jag faktiskt trivdes som blond. Men men, man kan inte få allt här i världen och jag är för lat för att hålla på. Men resultatet på detta får ni dock se någon annan dag. För håret är fortfarande blött och jag kommer nog inte blogga mer ikväll.

Funderar på om jag ska orka se hockeyn ikväll..det märker vi väl då. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Kadri

det ser spännande ut.skulle gärna vilja titta på sånt och så fina bilder du har tagit.

2010-05-16 @ 20:20:55
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Nina

kanon då med andra ord.å kanske inte så mkt större barn som hänger där.. dem har ju en tendens att springa över dem små.. så det är ju perfekt..

2010-05-16 @ 22:03:01
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: jannice

Jo grymt jobbigt o vara sjuk :/

Speciellt nu när det dessutom var så

otroligt fint väder. Men idag var det bättre

Tack o lov. :)

2010-05-16 @ 22:25:49
URL: http://jannicehedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0