Lite bilder och sånt!

Ja, inte var det många bilder som jag hade i kameran nu när jag tömde den. Bara 60 stycken och det är ju otroligt lite för att vara jag. Och det var ju inte bilder enbart från idag heller utan det är ju bilder från..hmm..förrgår till och med tror jag. Aja ni får se dom snart.

Idag har jag varit duktig. Efter att vi handlat så åkte vi till plantagen och jag sprang in och köpte lite blommor. Men snacka om att jag fick beslutsångest där inne! Visste inte alls vilka blommor jag ville ha. Och Jesper satt kvar i bilen med ungarna för att jag inte orkade dra med dom in. Men till slut lyckades jag hitta en av mina favoritblommor. Stjärnöga stod det att dom hette. Ser ju nästan ut som prästkragar men med massa annan färg. Sen letade jag som en tok efter en klängväxt. Eller nått i den stilen. Vill ha nått som liksom hänger ner för krukan om ni fattar? Till slut hittade jag även det. För er info så är jag SKITKASS på blommor och har inga gröna fingrar nånstans! Men jag lyckades till slut få ihop 2 av mina krukor ganska hyfsat om man får säga det själv? Även detta visas på bild. Tindra skulle ju vara med och hjälpa till hon med. Men hon tyckte att hon skulle smaka på jorden istället och det resulterade i att hon stod och spottade och fräste och sen såg hon ut som en lortgris hela hon. Aja, sånt är livet. Bild kommer även på bilen och på Tindra när hon promt skulle ha sina armringar och badring i BADKARET! Hahaha! Söta unge alltså..

Nu sover barnen och jag inväntar att hockeyn ska börja. Jesper är ju dock inte så intresserad av detta så jag får väl se om jag kan hitta och följa matchen online. Ska nog gå det med..

Nää, bilder var det ja! Here it goes!

Aah, just det, det var ju bilder på när Molly smakar på morotspuré för första gången också, hehe! Hon grimasera och sen började hon asgarva! Sötnos. Och så en mysig Tindra på gunghästen.

Nää, nu har jag inget mer att uppdatera om. Har varit underbart väder idag och hoppas på liknande imorn! Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0