Dag 01 – Presentera mig själv

Mamma: Ja, jag ska skriva om dom dag för dag, fram till sista punkten! Så jag har att göra en månad, haha!

Detta måste nog vara en av de svåraste saker. Jag är superkass på att presentera mig själv faktiskt. Men det är ju inget cv jag ska skriva så det kanske kan gå att printa ner nått ord i alla fall.

Jag är en arbetssökande småbarnsmorsa som ibland önskar att dygnet hade mer än 24 timmar. Man hinner inte alltid med allt man vill göra. Man har fått lära sig att prioritera det man tycker är viktigt. För mig är mina barn det viktigaste för mig. Jag ser det som en självklarhet. Dom har blivit mitt liv och mitt allt och jag funderar ofta på vad man egentligen pysslade med innan man fick barn. Idag är livet aldrig tråkigt förutom möjligtvis när ungarna sover. Visst finns det dagar när man bara räknar ner timmarna tills man "får" lägga dom och ta hand om sig själv lite. Men gud vad man älskar sina barn! Jag trodde inte att sådan kärlek fanns.

Nu var det ju egentligen inte mina barn jag skulle skriva om utan mig själv, men mina barn är ju faktiskt en del av mig. Just nu finns det inget jag hellre vill än att få mig ett jobb. Jag är trött på att vara arbetslös och bara gå hemma och släpa fötterna efter mig. Har sökt några jobb som jag inte fått, big surprice! Men får inte jag ett jobb nu så kanske jag startar eget. Besöket på arbetsförmedlingen igår fick i alla fall upp ögonen på mig. Det finns större chanser att få utbildningar betalda idag. Så jag kommer kolla runt lite vad som kan passa mig. Men grejen är den att jag måste vara garanterad ett jobb efteråt så det är ju inte så "bara". Jaa, se här, nu började jag skriva om arbetsförmedlingen istället. Var ju kanske inte meningen.

Jag har även en stor hobby och det är ju självklart fotografering. Men det vet ju alla som läst min blogg nån gång. Andra intressen jag har är bilar/lastbilar och det är ju nånting som jag skulle kunna tänka mig att jobba som. Dessvärre så var lastbilsutbildningen smockfull (inklusive köerna) så även om jag var garanterad att få jobb som detta så hade jag fått gå före i kön, när dom öppnar upp för utbildningen igen (eftersom det nu är fullt) om ni förstår? Jobb jobb jobb. Det är det enda jag skriver om. Men för att återgå till fotografering så kommer jag söka praktikplats på en fotostudio om inte jag hinner få ett jobb innan. Detta hoppas jag kan ge mig lite mer erfarenhet att ha i ryggen om jag sedan väljer att starta eget.

Nää, det är bäst att jag lägger ner detta. Jag kan inte skriva om mig själv. Så ni får ta detta istället.
Ha en trevlig dag!

NOTERA ÄVEN ATT JAG SKAPAT EN NY KATEGORI JUST FÖR DETTA! (Om mig!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0