Dag 02 – Min första kärlek

Alltså, många skriver om sina pojkvänner dom hade på mellanstadiet och högstadiet. Jag kommer inte ens ihåg detta. Jag hade nån kille som hette Kristoffer tror jag. Men killen jag kommer ihåg är i alla fall han som jag fick min första kyss ifrån. Efter det hånglades det rätt friskt, haha! Han hette Mattias. Och det var hemma på Duettgränd som jag fick den kyssen. Vet inte när det var eller hur länge "förhållandet" höll men jag kan väl tippa på 6 månader kanske.

Min första riktiga pojkvän hette Tony. Vi var också tillsammans ett halvår. Och det var många tårar när vi gjorde slut. Jag fick lära känna en hel grupp med underbara människor och jag kan sakna den tiden ibland. Kanske inte vad vi gjorde men människorna runt omkring. Trodde inte att någon av dem skulle känna igen mig när vi skulle träffas. Det var ju typ 5-6 år sen dom såg mig sist. Men julen för 2 år sen, när vi var på jul på Liseberg så träffade jag Johan och han sa direkt "Men HEJ Malin! Det var länge sen.." och så pratade vi en stund. Det var lite kul. Men nu var det ju pojkvänner jag skulle skriva om..

Nått år efter detta så blev jag tillsammans med en kille som hette Christian. Han bodde 120 mil hemmifrån. Men i samma veva hade även min mor hittat sig en kille från samma ställe, så vi flyttade ner. Året var 2003. Jag och Christian var väl tillsammans i ca 1½ år, lite mer än så. Men han var jag riktigt kär i, ett tag.. Vi förlovade oss på nyårsafton 2003/2004. Det var väldigt romantiskt, haha! Men det var ändå nånting som inte kändes jätteseriöst. Men vi var tillsammans, gick på studentbalen och firade studenten tillsammans. Jaa, lite sånt.

Men året 2005, i september, träffade jag min största kärlek. Då träffades jag och Jesper på en bilutställning i Trollhättan. Han ställde ut sin bil och själv var jag "monterflicka". Jag svassade runt i kortkort och hade allmänt roligt. Jesper satt mer i skymundan och sneglade. Han hade ju flickvän och var "förbjuden frukt". Men vi började snacka på msn och grejer. Kompisen bjöd hem honom på en fest hon hade och samma dag gjorde han slut med flickvännen. Han skulle ju komma för att träffa mig och ville inte göra "nått dumt". Även om ingenting hände på kvällen när han kom till festen mer än att jag fick en kram så var det bäst så. Men vi bestämde ändå att han skulle komma hem till mig dagen efter. Detta gjorde han, dock hem till min mamma (han hade lite panik inför att träffa släkten och han visste inte att mamma och Stefan skulle komma hem senare på kvällen). Men vi kollade på film och myste ordentligt. Vi kysstes och gosade en massa! Så efter den dagen, den 16 oktober 2005, var vi ett par. Och jag älskar honom lika mycket än idag! Vårat förhållande gick snabbt i början kan man säga. Vi förlovade oss 28/11-05 på engelskt vatten på en färja och från och med 18/12-05 så gick all min post hem till honom i Uddevalla (hade redan flyttat in). Men det kändes ju rätt, så varför inte?

Den 10/10-07 så fick vi reda på att vi skulle bli 3 i familjen och vi fick världens underbaraste dotter den 22/6-08 klockan 03.24 en solig dag! Samma år fast den 8 november så stod vi, i största hemlighet, i rådhuset och blev man och hustru! Den 21/4-09 fick vi oss en liten chock när vi insåg att familjen skulle bli 4! Och så den 4/1-10, en dag för tidigt, kikade världens underbaraste Molly ut till oss klockan 09.50 på morgonen. Nu är våran familj komplett! Inga fler barn planeras men man ska väl aldrig säga aldrig. Men för att förtydliga så planerar vi INGA fler barn! Jag älskar min familj precis som den är - underbar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0