Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om här. Men det absolut största ögonblicket i mitt liv var när Tindra kom. Och DET förändrade ju verkligen ALLT i mitt liv. Det var både den hemskaste och mest underbara upplevelse i mitt liv! Det hemskaste p.g.a att jag aldrig känt en sån smärta nånsin! Den underbaraste var för att just VI fick den vackraste gåvan vi kunde få. Världens underbaraste och vackraste ungen i världen fick just VI! Det är helt otroligt..

Innan hon kom var man helt clueless på vad som skulle komma. Och när hon kom var man fortfarande helt clueless på vad man skulle göra. Hur skulle man hålla i något så litet? Skulle hon gå sönder? Hur bytte man blöja på någon som var så liten som henne? Hur badar man henne? Hur ska hon ligga? Hur mycket ska hon äta? Vad skulle man egentligen göra med en sådan liten människa?

Idag står man på lite stadigare ben och vet lite mer. Man har vuxit sig in i en roll som förälder och ställs inför nya utmaningar varje dag. Man har fått lära sig att ta dagen som den kommer och att man inte kan planera in allt i detalj. Man kan inte kontrollera var dag för man vet aldrig vad som kan hända. Samtidigt som man måste planera långt innan man ska göra någonting. Nu har vi två små underbara prinsessor och kärleken till dom tar aldrig slut!

Nu kan man sitta och fundera: vad gjorde vi egentligen innan ungarna kom? Vilket otroligt tråkigt liv vi måste ha haft?! Dagar utan att ha något att göra, bara sitta och glo in i väggen. Nu har vi otroligt få dagar som vi har tråkigt. Det finns alltid något att göra. I alla fall fram tills läggdags för dom små.. Men som sagt, när första dottern kom var nog det största och bästa ögonblicket i mitt liv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0