God kväll!

Med lite alvedon i kroppen så går det rätt bra att leva, haha! Blev ingen som dök upp för att köpa bilen. Jag är egentligen inte förvånad. Men det går väl fler tåg. Kruxet är bara att vi hade behövt få tillbaka garaget, hehe. Visst, nu har vi turen att ha både garage och parkeringsplats men vi har packat in moped och utemöbler, däck och annan bröte i garaget så vi tar oss inte in, haha! Nåja, det blir nog bra ändå.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv åtta. Bestämdes igår att en person skulle komma och kolla på den då. Jag skickade precis ett sms till henne och frågade om dom fortfarande tänkt komma. Jag har dock inte fått nått svar ännu men vi får väl se. Har även fått ett mail på vagnen så vi kan väl hoppas att den blir köpt så att vi hinner åka till Göteborg imorn. Jag vill jag vill jag vill!!

Och bara för att inte denna bloggen ska bli så jäkla tråkig tänkte jag bjuda på en lite halvgammal bild. Den är tagen för ett år sen..



När jag tittar på såhär gamla bilder så saknar jag verkligen mitt långa hår.. Jag vill ha tillbaka det.. Jag vill kunna slänga upp håret i en tofs eller i flätor. Nää, nu är det dags att börja spara! Det är synd att jag är en sån person som tröttnar alldeles för fort, haha!

Och nu vill jag ut och fota lite kvällsbilder igen. Så fort jag blir frisk får jag nog bege mig ut. Kanske till helgen.. Får se hur jag mår. Jag har ju fått köpt fästet till stativet så det är ingenting som hindrar mig nu förutom min egna lathet helt enkelt. Och nästa helg funderar vi på att åka till jul på Liseberg. Någon som är sugen på att hänga med? Bara att höra av sig i så fall!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej gumman!

Ja jag är klart sugen på att följa till Lisseberg, hämtar ni upp mej när ni far? Jag menar nu när ni har bil är det väll inga problem?( ha ha) Idag ska jag till gammelmormor och försöka mej lära att läsa mönster. Koftan hon stickade till Molly fanns i storlek ändå upp till 3år så jag tänkte försöka mej på den. Så jag stickar den i storlek 1 1/2 år den blir ju kanske lite stor men då kan hon ju ha den längre + att du får in mer under. Kram på er alla!!

2010-11-03 @ 08:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0