God morgon!

Tänkte göra en snabb uppdatering bara. Får se hur det går för denna datorn är lite knäpp. Mellanslaget funkar knappt så om det blir dubbla mellanslag eller kanske inte alls så får ni ha lite överseende, hehe!

Känns som att vi har fullt upp hela veckan. Det ska städas och julpyntas. Egentligen hade jag behövt ta mig en sväng till vargön också. Men det blir inte idag. Sen ska det tvättas lite mer och så ska det ju packas såklart! Imorn måste jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Känns tungt.. Får se vad dom säger om min resa till norrland. Eftersom man måste gå på massa möten de första veckorna så måste jag säga att vi ska åka eftersom vi blir borta tre veckor. Hade det bara handlat om en vecka hade jag nog hållt käften. Och skulle jag varit på ett möte den veckan hade jag ringt och sjukanmält mig. Men det går ju inte göra i tre veckor, haha! Men jag kommer säga att jag ska söka jobb. Och vill dom ha bevis på det så får jag väl springa in nånstans och lämna några cv. Alla vet ju att det inte är lätt att få jobb uppe i norrland så jag är inte direkt "orolig" att jag skulle få nått jobb, haha! Jag skulle ju kunna tänka mig att flytta upp igen, om jag fick jobb det vill säga, men jag tror inte att min gubbe är så himla sugen egentligen. Det är så mycket som ska klaffa. Sen har vi ingenstans att bo om vi skulle flytta heller. Nåja..det blir nog bra! Om jag orkar kommer jag städa ikväll när ungarna lagt sig. Och även då kommer jullådan fram och det betyder ju självklart julpynta ikväll med, hehe. Kanske tar lite bilder på det och lägger upp ikväll om jag orkar.

Nu börjar jag dock bli hungrig. Hade behövt få nått i magen. Får försöka fixa detta. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej gumman!

Bara du försöker ta dej dit innan ni åker så blir det nog bra. Och beträffande någonstans att bo om ni skulle flytta upp är nog inga problem, ex. så finns det en 6:a här i Norrfjärden som inte är nå dyrare än en 3-4:a i öjebyn men då är det ju som sagt jobben. Ja ja snart kommerni...KUL!!!

Kram mamma

2010-11-17 @ 12:10:05
Postat av: Lillasyster 2.

Haha, för de är mycket dyrare och jag skulle aldrig fåihop till en Iphone! :p

2010-11-17 @ 15:48:36
URL: http://jenniiferwikman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0