God kväll!

 

Alltså, jag skippar nog detta med fotograferingen för idag. Jag har funderat på vad jag ska fotografera hela kvällen och kommer inte fram till nått vettigt. Men istället har jag badat mina ungar och renbäddat deras sängar så nu får dom det extra mysigt när dom kryper när där. Molly gnuggar sig i ögonen så det är snart dags! Tindra ska få lägga sig och kolla på en film, hon ville titta på Tjorven sa hon. Tror att jag ska passa på att städa hennes rum imorn när hon är på dagis. Går så mycket snabbare och enklare då, haha! Annars är hon alltid framme och drar fram allt som jag precis plockat bort. Kanske även skulle passa på att slänga leksaker som är trasiga och plocka bort sånt hon inte använder, typ en massa mjukisdjur, och lägga dom i en säck. Sen bara låta dom finaste mjukisdjuren vara kvar. Ja, så får det nog bli! Ska även rensa i leksakslådan som vi har stående i vardagsrummet när jag ändå håller på. Så! Då hade man precis gjort upp morgondagens planer!

Nu ska jag snart sätta mig och titta på dagens avsnitt av one tree hill som väntar på mig och sen kanske det blir lite desperate housewifes också. Egentligen borde jag städa, men jag orkar banne mig inte! Inte ikväll i alla fall. Nää, nu gnäller Molly för mycket så nu ska jag lägga henne i sängen, och Tindra med för den delen, så att hon kan kolla på sin film! Men jag bjussar på en (gammal) bild. Första och enda gången Tindra sugit på tummen, här kommer den! Sen får ni ha en trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: mamma

Go morron gumman! Ja det är morron nu när jag skriver. Jag har köpt en dator beg. bärbar men det var nått tjall med mjukvaran så han som sålde den ska formatera den hoppas att det blir bra. Jennifer blir då glad då hon får ladda hem MSN och dylikt som hon inte får på denna. Jag sätter in på banken nu så du har det den 27:de och så har jag funderat lite.. skulle vi inte kunna ha liten typ julmiddag här och så får ni era julklappar av mej och så, jag menar barnen får väll nog mycket på julafton ändå jag har ju inte ekonomi för nå massor med klappar men då kan jag ju köpa några istället för att skicka pengar till dej och be dej köpa men du kanske vill det, DU bestämmer. Jag tänkte jag kunde laga lite av sånn julmat som ni villa inte nu ett helt julbor men skriv på mailen vad du tycker och tänker. Längtar så otroligt mycket till ni kommer. Och ja just det Jag beställde din julklapp i går ha ha..Karm på er

2010-10-21 @ 09:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0