Mjukglass!

Idag ska jag ha en mjukglass med noisette på! Det har jag bestämt! Haha! Jag och Krewer blev så himla sugna på glass igår så jag skickade ett sms till Jesper (han jobbade) och sa att vi skulle köpa mjukglass idag, hehe! Vi ska ju ändå och handla lite sen så då ska jag ha en mjukglass, hehe!

Vad ska vi göra mer idag då? Jag vet inte. Blir nog inget öf för det känns som att jag inte hinner. Som sagt ska vi handla, sen ska jag hinna göra någon mat med och jag har ingen som hellst aning vad jag ska göra för mat. Någon som har något förslag? Maten här hemma är fruktansvärt enformig måste jag säga, suck! Jag har så dålig fantasi. Så det blir väl att steka nått kött kanske..? Får väl se vad Jesper är sugen på.

Blev ingen träning igår heller. Ajabaja på mig!! Så idag får det bli att träna extra hårt, hehe! Blir nog att börja med pilates idag så att man får en mjuk uppvärmning och så att man hinner mjuka upp kroppen lite innan man pressar på ordentligt! Men jag känner av lite mensvärk så jag undrar om inte tant röd är på ingång. Och då lär det inte bli någon hård träning med tanke på hur jäkla ont jag brukar ha. Men vi får väl se. Intresseklubben antecknar, eller hur?! Haha!

Nä nu har jag faktiskt ingenting mer att skriva för tillfället.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ååå mjukglass lät gott:D

Men vad är noisette??

2009-04-06 @ 16:49:54
URL: http://sweethanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0