Sol och tävling!

Ja det är strålande sol idag med! Härligt! Hade ju funderat på att gå till öppna förskolan idag, men jag orkar inte faktiskt. Jag känner inte för det idag. Så det blir en promenad lite senare bara. För jag känner att både jag och Tindra behöver komma ut och få lite frisk luft faktiskt. Så då blir det nog att ta med sig kameran och kanske hitta någonstans där jag kan få lite fina vår-bilder på Tindra. Det blir nog bra detta. För om det blir lika varmt idag som det var igår behöver inte Tindra någon overall och då blir det ju verkligen vårbilder! Nåja, vi får väl gå ut och känna på vädret innan.

Sen hade jag tänkt vara med och tävla om ett par madonnasolisar faktiskt! Kolla in här:
http://hileasoltun.blogg.se/2009/march/vinn-madonna-solglasogon.html så får ni se! Jag tyckte att dom var fräcka i alla fall! Håll tummarna på att jag vinner!

Vill ni veta vad vi ska göra imorrn? Jag, Jesper, Malin, Mikey, Nixuz och Julia ska gå på bio! WIIIIIIHOOO!! Det var ett tag sen nu! Så det ska bli riktigt trevligt. Jespers lillasyster Frida ska komma hit och sitta här och vara barnvakt. Tindra sover ju vid den tiden så hon är ju inte så svår att passa, hihi. Men jag längtar så jag håller på att spricka! Vi ska ju se den nya FAST&FURIOUS!!! Åååh vad jag kommer dreggla över VinDiesel! Mumma, haha! Han som aldrig brukar göra uppföljare. Men det ska bli riktigt kul. Jag är ju fullkomligt kär i de andra 3 filmerna, speciellt trean så det kommer nog bli bra!

Angående träningen igår så gav vi upp dirty dancing. Det var svårt och vi har för lite plats här i vårat vardagsrum för att köra den videon 2 stycken. Så jag får nog köra den någon gång när jag är själv kanske. För jag har gett mig fan på att jag ska lära mig den! Det var en massa steg och dom visade dom så himla fort så man förstod inte alla gånger vad dom gjorde. Sen när man väl börjat få lite kläm på det så bytte dom. Men men det ska nog gå bra. Jag SKA lära mig den alltså! Men vi gav ju som sagt upp efter..aa..en halvtimme kanske. För då kändes det som att vi bara snubblade över våra egna fötter till dessa snabba rörelser. Så då körde vi Jordans träningsvideo igen. Den är faktiskt jobbig! Man tror inte det men det är så mycket studsande, slag, sparkar och så ännu mera studsande. Men den videon är bra om man vill bli av med mammamagen! Tydligen. För det var därför hon gjorde denna video. Hon ville bli av med gravidkilona lagom till hennes smekmånad och det lyckades hon tydligen med. Så den är rätt så bra faktiskt.

Nä nu ska jag sluta pladdra! Men kom ihåg att kika in på tävlingen!
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: emma - en blogg om kläder och vad som är mode enligt mig!

Åh, fin blogg! Nja, jag tror faktiskt inte att det är så kallt på backen :-) Jag menar, 18 grader i luften... så stor skillnad är det nog inte vid marken ändå :-P ALL snö är ju borta och allting och jag vill inte vänta mer, buhu..

2009-04-02 @ 09:14:42
URL: http://emmasgarderober.blogg.se/
Postat av: ` isabella sz. - lägger ner.

sv: hehe ja precis

2009-04-02 @ 12:45:16
URL: http://szerafia.blogg.se/
Postat av: Jennyli

hihi vi ska på bio på lör o kolla f&f ;-) ett måste!! vin diesel ja... erkänner att det nästan enbart är pga han jag verkligen vill se filmen haha!

2009-04-02 @ 14:24:08
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0