Graviditeterna

Jaa, jag fick en förfrågan om att skriva lite mer om graviditeterna, hehe. Hur många försök det tog med båda barnen och lite sånt. Först kan jag börja med att skriva att här: http://tequilarose.blogg.se kan ni läsa mer om graviditet nummer 1. Hur många försök innan jag blev gravid med ettan? Jaa, ca. 1 år tog det innan vi blev gravida. Man hade nästan gett upp hoppet men det fick man det där underbara plusset! Det är ju en helt otrolig känsla!  Sen fick jag ett nytt jobb och allt flöt på. Jag mådde inte märkbart illa egentligen. Liiite på mornarna och på lördagar mådde jag skit. Fråga mig inte varför det var just på lördagar men så var det, hehe. Foglossning fick jag relativt tidigt i denna graviditet. I vecka 20 började det om jag inte minns fel. Men jag bet ihop så att jag kunde jobba. Jaa..vad vill ni mer veta? Allt gick egentligen som smort bara att jag blev så fruktansvärt less på slutet och att det var ett rent HELVETE att gå höggravid när det var 30 grader varmt ute...

Graviditet nummer två? Hur många försök? 0!! Vi försökte inte. Vi hade inte tänkt börja försöka fören till hösten/vintern för att vi ville att lillan skulle hinna bli närmare 2 år om inte mer! Och jag hade gärna velat ha ett jobb innan o.s.v. Så det var en liten olycka från vår sida. Visst hade vi kunnat skydda oss men vi hade faktiskt inga kondomer hemma och jag kan inte äta p-piller. Men men. Sen har jag ju fått höra att folk snackar skit bakom ryggen på en. Folk som egentligen står en alldeles för nära och egentligen borde stötta en istället. Men denna människa kunde ju absoluuuut inte förståå hur man kunde skaffa barn så tidigt och OJOJOJ vi skulle aldrig orka med det. Nää säkert inte. Jaja, vad kan man säga? Jag är glad för att vi kommer få barn tätt. I alla fall kommer jag nog vara glad för det senare. För barnen kommer ju ha så mycket mer nytta av varandra. DOm kommer kunna leka mycket tillsammans och sådär. Jag tycker att det är positivt. SJÄLVKLART kommer det bli kämpigare än man någonsin kommer kunna föreställa sig, men jag kommer ALLTID älska mina barn! Och ingen av dom kommer att bli åsidosatt. Så det så!

Nog om detta. Jag måste springa iväg och ta en magbild kom jag på..För jag har faktiskt gått 19 hela veckor idag och går in i vecka 20. Här kommer bilden i alla fall:


Hur känns det då? Joo det känns väl bra. Det är fullt liv i magen titt som tätt, hehe. Verkar nästan som att denna bebis kommer att bli busigare än Tindra var i magen, haha! Men jag måste ju erkänna att min mage är BRA mycket mindre denna gången än förra gången. Nu har inte jag någon bild från vecka 20 förra gången, men såhär såg jag ut i vecka 21:


Det är en markant skillnad ändå.. Fast då hade jag kanske lite mer fett på magen också jämfört med nu. Aja, det är i alla fall lite roligt att jämföra då och nu. För denna graviditeten har jag mått så himla annorlunda än förra gången. Har inte mått illa ett smack. Eller joo, men jag har aldrig mått illa så att jag har spytt. Jag har lite problem att byta påsar i blöjhinken och sådär för då kan jag spy (har dock inte gjort det ännu men vill inte chansa!) så Jesper får byta dom, hehe. Stackarn. Men vafan, jag ska gå gravid i 9 månader, trycka ut ungen och sen ska jag bita ihop och försöka få ungen att suga sönder mina bröstvårtor frivilligt! Nått får han väl stå ut med, haha! Eller hur? Men han klagar inte heller. Så det är nog ganska lugnt.

Nä men herregud..här sitter man och skriver och skriver om en massa strunt. Får nog lägga ner nu och kika vidare, haha! Ha en supertrevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Malin

DEt är änna tydliigt ja.. Kanske byter tillbaka till det igen, men så drygt att byta blogg fram och tillbaka :P hahahaha...

2009-08-11 @ 10:47:44
Postat av: Hanna

Roligt att läsa! Så det tog alltså 1 år för er första gången? Försöker också bli gravid, och blir väl 2:a eller 3:e försöket nu.. hoppas att det fastnar innan nästa år! ;)



Konstigt det där att det tog så länge första, och sen andra hände det bara :D ÅT du p piller innan du började med första?

2009-08-11 @ 18:47:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0