Ny vecka, igen.. 35+0

Och shit vad magen har växt nu! Har inte riktigt tänkt på det på samma sätt som jag gör nu. Ni ska allt få se en bild också. Magen har även sjunkt en hel del vilket jag tycker är underbart! För nu har jag inte lika mycket problem att andas längre! Men nu ser jag verkligen ut som en vandrande badboll, bokstavligt talat. Jag har haft en sån jäkla foglossning nu ett bra tag också så jag kan knappt böja mig framåt utan att det hugger i svanskotan (och bränner som f-n!). Men jag kan ju självklart inte låta bli att greja. Jag vill ju göra en miljon saker samtidigt och sen blir jag fly förbannad när jag inte orkar! Haha! Aja, jag får väl försöka ta det lugnt, men jag har så sjuttons svårt för att göra det.. Nåväl, här kommer magbilden i alla fall. Får väl återkomma mer om graviditeten på fredag efter barnmorskan..



Och nu syns det för övrigt hur jävla stor röv jag fått också, haha! Jaja, nu lämnar vi detta samtalsämne..

Hur gick det att somna för Tindra idag då? Mjao, det tog lite längre tid idag faktiskt. Ca. en halvtimme eller så. Men det är fortfarande överkomligt tycker jag. Jag funderar på när jag ska börja gå ut ur rummet. Idag orkade jag helt enkelt inte bråka men när borde man börja gå? Tips mottages gärna.

Jag fick mig en glad överaskning idag.. Ni vet den ljusstaken jag har surrat om ett tag? Den som jag har spanat på? Den som jag inte ville säga vart jag hade sett? Jag fick den av min svärmor idag som tack för hjälpen! Weeei vad glad jag blev! Kolla hur fräck den är!





På bild nummer två syns även dom nya förbannade stjärnorna som vi köpte på rusta.. Men jag måste väl erkänna att jag tycker att det blev ruskigt mysigt i varndagsrumsfönstret nu, hihi. Vi köpte även en ny ljusslinga idag som vi hängde runt fönstret på framsidan. Men jag har faktiskt glömt att fota det så det får bli en annan dag.
Men en sak jag "kom ihåg" att fota var månen. Men jag ångrar att jag inte sprang in och hämtade kameran när vi var ute och lekte med Tindra förut. För då var månen ruskigt stor och låg.. Nu var den inte lika fin men jag fotade den ändå, hehe.



Så en bild på månen får avsluta detta inlägg. Tror inte jag har något roligt att skriva om ändå.
Ha en fortsatt trevlig kväll allesamans!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Det syns verkligen att den har sjunkit ner! Häftigt att det snart är dags, jag tyckte det var alldeles nyss du blev gravid! =)

2009-12-01 @ 22:16:05
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Sophia

Jag kommer inte ihåg när vi började lämna Tyra själv men det var innan hon fyllde 1 år...

Det är väl bara att prova =) Nu när hon har en riktig säng så kanske det blir lite mer spring från hennes sida =)

2009-12-02 @ 09:51:36
URL: http://slns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0