Bildbeviset occh svenska mässan

Ja det var inte många som gissade igår, men dom som gjorde det hade delvis rätt. Jag ändrade ögonfärgen till grön, tog bort en massa prickar och sånt och så tog jag bort min mustasch, haha! Angående mitt piercing i läppen så har den varit borta i ca 1½ år nu så det var helt fel. Men här har ni före och efter-bilderna.
FÖRE                             EFTER    
 

Idag bär det av till Göteborg, när Tindra har vaknat och ätit sin gröt. Svenska mässan ska vi till, för dom har en baby och barnmässa i helgen. Kan vara skoj. Jag hade tänkt åka på den redan förra året, men det blev aldrig av, så nu åker vi dit iår istället. Får väl hoppas att det är nått att ha. Ska i alla fall ta med mig kameran med, hihi. Jag har varit fotosugen i ett par dagar nu, så nu jäklarns, haha. Inte för att jag vet om det är så mycket att fota just på den mässan, men vi får väl se. Så nu ska jag alldeles strax packa Tindras skötväska med en termos med välling, flaska, blöjor, extrakläder, burkmat, haklapp, sked, våtservetter, plånka och så vidare. Sen ska jag sminka mig och klä på mig i lugn och ro innan hon vaknar. Det blir nog bra.

Ikväll blir det nog att sitta och kolla på let´s dance innan man kanske ska försöka lägga sig i någorlunda rätt tid. Får väl se hur det går med det. Jag hostar och snuvar fortfarande, men jag känner att jag behöver komma mig ut ur lägenheten. Nåja, jag får ta med mig bafusin (halstabletter) och noskapin (hostmedicin) så ska nog detta bli bra.

Nä nu ska jag försöka få mig en snabbkik på lite bloggar och sen forumet innan jag sätter fart.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: emma

mässor är så himla roliga att gå på :) vi var på babybarn mässa bara nån månad innan meja kom och vi fick så himla mycket gratissaker till henne :)

annars gillar jag att gå på hem och villa mässor också, kul med lite inspiration.

hoppas ni får en bra dag!

2009-02-27 @ 09:53:40
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Hanna

Yes,jag har hamnat i sytagen &syr som en galning - morsalivet förändrar en, det är ett som är säkert ;)

2009-02-27 @ 10:00:59
URL: http://www.johannagronlund.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0