Soffor och åbäken!

Ja vi fick låna svärmors bil idag, åkte och hämtade en släpkärra, lastade soffan och ut till torp. Säljarna kunde inte lova oss pengarna tillbaka och chefen gick inte få tag på, schysst chef! Så vi ska åka ut imorrn och se om vi kan få pengarna tillbaka, ELLER ett tillgodokvitto. Allt är bättre än den soffan i alla fall, för vi kan inte ha den i detta vardagsrummet. Det blev för trångt. Nu är det verkligen jättefint när vi tog bort den soffan. Men men..får veta mer imorrn! Blir nog att köpa någon typ av sackosäck istället, får dom är lätta att plocka undan och vi har fortfarande stor plats. Så just nu sitter vi och väntar på att svärmor ska komma hit och äta semlor, hehe. Jag orkade inte baka.

Undra vad vi ska äta för mat idag? Kanske spagetti och köttfärssås? Får väl prata med min kräsne man och höra vad han tycker. Och JA jag tycker fortfarande att det känns konstigt att kalla Jesper för min man. Vänjer man sig nånsin? Jag har precis accepterat att jag faktiskt heter Andersson och inte Lundgren. Nåja, det kommer väl, haha.

Nä nu ska jag ta mig en kik i dotras mun, för hon har börjat känna så med tungan och så biter hon på den, haha, ser lite småroligt ut faktiskt.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0