Regn regn och åter regn!

Fasen vad trist det är när det bara regnar! Jag hade hoppats på lite upphåll så att vi kan sticka ner på fjorden en sväng. Jag börjar bli rastlös. Nu är ju nästan allt färdigpackat (jag kan inte packa resten fören imorrn kväll) och vi har städat lite med. Lär väl få plocka och greja imorrn med när Tindra är i farten, hehe. Ska även dammsuga en snabbis imorn. Men det går ju fort. Jag räknar med att vi ska komma iväg senast, absolut senast 19.00. Men vi lär säkert åka tidigare. Det beror som på när Tindra blir trött, hehe. Men det blir nog bra!

Dagen imorrn kommer då att gå fort kan jag lova. Som sagt så ska Jesper få sova länge. Då kan jag greja lite på morgonen med det som ska fixas. Sen när han vaknar kommer vi nog åka och handla så att vi har något att äta innan vi sticker. Vet inte vad. Kanske skulle skippa handlingen och beställa hem en pizza imorrn. Hade ju varit skönt att slippa laga mat..hmm vi får se imorrn. Får se vad Jesper tycker också. För jag menar, då slipper vi massa disk med. Sen kommer ju Jespers syster hit. Vet inte riktigt vilken tid. Men då får vi gå igenom hur diskmaskinen funkar, det vill hon säkert veta så hon slipper diska för hand, hehe. Sen vet jag inte om hon behöver använda tvättmaskinen. Men det kan jag ju fråga imorrn, för den lär man sig ju snabbt med. Sen ska allt packas in i bilen, vi ska se om Tindras stol kan lutas lite mer och sådär. Ååh vad det ska bli KUL!! Det märks inte att jag ser fram emot detta va? Och så hoppas jag att det blir bra väder i veckan så vi kan åka ut på stugan och bada och sånt. Så kul!

Fick även hem alla bilder som jag beställde för någon dag sen. Så jag har suttit och satt in dom i albumet och sådär. Det blev nice!

Nä nu ska jag gå och umgås med min familj lite!
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Jag vet inte än vad jag har för problem ...men det visar sig..hoppas bara det är tillfelligt o inte foglossning...återstår att se..har pratat med min barnmorksa..skulle det bli värre skulle man ta kontakt med läkare..kram

2009-07-23 @ 15:35:12
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0