Lite ändrade planer.

Ja det är lite ändrade planer nu. Vi hade ju tänkt sova på Skara sommarland i 1 natt och så vara inne i parken 1 dag midsommarhelgen. Men det blev billigare för oss att ta 2 nätter och 2 dagar, haha! Vi sparar 10 kronor per stuga, haha. Herregud säger jag bara! Nåja det blir nog bra. Sen har vi räknat ut att Alex och Jennifer inte kan följa med. För vi har varken plats i bilen eller i stugorna, vi skulle bli 2 personer för mycket. Så dom skulle väl vara hos någon kompis i vänersborg tror jag. Men det blir nog bra ändå. Dom blev inte sura på oss i alla fall, dom förstod att det var fullt när jag räknade upp alla som skulle med, haha! Så nu blir det jag, Jesper, Mikey, Krewer, Nixuz, Julia, Denise och hennes pojkvän och självklart Tindra då! Så vi blir ju 4 pers/stuga. Nice nice! Längtar som fan! Nu måste jag bara köpa nya badkläder, hehe.

Idag har vi rantat runt lite. Har äntligen kommit iväg och röstat, så nu är det klart. Har hämtat 2 böcker på bibblan. Varit ute på torp och kollat vad sånna där sektioner kostar och sen fick det bli middag på mcdonalds eftersom vi kom fram till att vi inte skulle hinna laga mat. Nåja. Jag provade den nya chiliburgaren. Den var lite speciell men aa..den gick att äta i alla fall. Så nu ska jag ta det lugnt för resten av kvällen. Bara mysa!

Får väl se om Tindra sover längre imorrn. För idag har hon bara fått vila 1 gång. Känns som att det kan vara bättre än 2. Peppar peppar får väl se om det hjälper. Och Sophia: Vi har så mörkt vi kan i sovrummet..har tänkt på det redan, men tack ändå, hehe. Tyvärr hjälpte det inte..

Nä nu är det blöjbytardags igen, hehe.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0