God morgon!

Ja god morgon på er alla glada jävlar! Hoppas att alla är glada i alla fall, hehe. Jag vet dock inte hur jag ska beskriva mitt eget humör. Vaknade med huvudvärk och ville bara fortsätta sova, men det gick ju inte såklart. Så jaa, det kanske inte är det bästa, får väl hoppas att det vänder. Huvudvärken börjar i alla fall släppa så jag har goda föraningar om att dagen kanske blir rätt bra trots allt. Kanske skulle sätta på webradion och se om någon bra låt kommer, tss! Hepp! NU blev jag på dåligt humör.. Ingen j-vla webradiokanal vill funka på den här skitdatorn dom har här nere på kontoret. Jäkla skit alltså.

Vi får väl se hur mycket vi får gjort här idag. Björn pratade på att börja gå igenom och packa det dom ska ha med sig till mässan. Skittråkigt verkligen om inte jag kan åka med. Hade ju liksom sett fram emot detta, men men. Jag jagar för fullt och även Jesper jagar någon som har möjlighet att släppa ut/in våra dumma katter, haha! Varför jag säger dumma är för att en av dom verkligen är dum! Han följer alltid efter oss till daigs, men idag skulle jag ju direkt till bussen efter dagis och vad tror ni den dumma katten gör? Jo han följer efter mig hela vägen till bussen trots några misslyckade försök att skrämma hem honom. Jag stannade vid en cykelvägskorsning som leder hemmåt och då gick han faktiskt hemmåt. När jag kommer fram till busskuren på andra sidan stora vägen och precis har satt mig ner så ser jag honom igen. Då har han alltså lurat mig och kommer efter mig till bussen! Dumma katt! Där satt han och även gick och terroriserade andra som väntade på bussen genom att stryka sig längs deras ben. Nåja, hoppas att han hittar hem..

Nä nu ska jag börja..

Kommentarer
Postat av: Mina

Godmorgon.Hoppas att du får en skön måndag & värken i skallen släpper..kram

2009-11-23 @ 10:11:47
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sophia

Det kan vara värt ett försök att fråga Pia och Fredrik om du känner dem? De har inte så långt till er och Pia är en jättedjurvän =)

Vet inte om du känner henne men hon finns på min facebook.

2009-11-23 @ 11:13:08
URL: http://slns.blogg.se/
Postat av: mina

God eftermiddag.Så skönt att värken släppte denna dag.jag slappar bara denna eftermiddag.så skönt..Hoppas att ni har gjort något skoj denna dag? kram

2009-11-23 @ 15:44:41
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: vanessa

haha - typiskt katter, vi har med en som alltid följer med om man ska gå någonstans och går ju absolut inte att skrämma hem dem igen. :)

2009-11-24 @ 10:57:04
URL: http://gangsterflickan.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0