Julklappar!

Japp, nu är det dags att börja fundera på det. Vi har fixat EN julklapp. Dock vet vi det mesta som ska köpas men ändå. Vi får väl se när vi åker och köper resten. Kanske kan vinna lite pengar på bingolotto ikväll, haha! Någon som har en aning om vad man kan köpa till tjejer i åldrarna 15-21? Jag tycker att det är grymt svårt! Speciellt när man har en begränsad budget att köpa klapparna för. Dom ska ju liksom uppskatta klapparna också... Nåja, vi får väl se som sagt.

Sen får vi se hur praktiken kommer gå för mig. Nu 3 dagar i rad har jag haft nånting som jag tidigare bara kännt av då och då men som varit bättre dagen efter. Det hugger som en kniv runt svanskotan, strålar ner över min högra höft och ända ner i tårna. Någon som känner igen detta fenomen? Tror ju dock inte det är foglossning. Känns som att någon nerv ligger i kläm eller nått. Jag blir alldeles knäsvag och håller på att säcka ihop så fort det kommer. Kan knappt göra nånting.. Är det någon som kännt detta förut? Finns det nått man kan göra åt saken?

Nää nu ska jag kika vidare en snabbis innan bingolotto börjar.

Kommentarer
Postat av: Eva

Vad duktiga ni är som redan börjat tänka på julklappar. Vi köper dock bara till närmaste familjen så det blir inte så mycket för oss.



Det låter som om det är isichas nerven som är i kläm, det är inte alls roligt har jag förstått. Hoppas att det går över för dig.



Lycka till med Bingolotto!

2009-11-01 @ 19:13:51
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Anki

låter som graviditets irshias...det kommer gå till sig...jag hade det..och då är det lugn och liggandes som gäller...

2009-11-01 @ 21:59:51
URL: http://mammaanki.blogg.se/
Postat av: £lli£

Känner igen det där! det gör ju dööont ( har ju 11 veckor kvar till BF ) På vc trodde de att det var foglossning men jag tror mer det är en nerv i kläm Typ isihas ( stavas det så??? )... Hade det med min dotter och det känns ner i tårna och kan riktigt låsa sig. Krya på dig och hoppas det bättrar sig. Kram kram



2009-11-01 @ 22:05:58
URL: http://lorez.blogg.se/
Postat av: Jennyli

Usch, jag har oxå ischiasvärk ibland! Gör vansinnigt ont. Finns stora värmeplåster på apoteket som man sätter där det ömmar mest i höften/svanskotan, och det lindrar jättemycket faktiskt!

2009-11-02 @ 19:06:25
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0