Varning för mycket långt inlägg!

Japp, detta inlägget kommer att bli långt har jag en känsla av. Det är mycket jag tänker skriva om. RLS, körslaget och om min bloggning.. Jaa, ni får väl läsa om ni orkar. Och så ska jag visa vart jag hängde "dropparna" som tidigare hängde i köksfönstret.
För att börja med RLS så misstänker jag att detta fenomen är något som uppkommit i mitt liv. Jävligt jobbigt är det i alla fall. Jag sitter och småläser lite på netdoktor.se och hittar lite diagnosistiska frågor.

  • Har du starkt behov av att röra på benen pga obehagliga känselförnimmelser? Mitt svar: JA!
  • Uppträder symtomen i vila och lindras av aktivitet? Mitt svar: JA!
  • Medför symtomen ett obetvingligt behov av aktivitet? Mitt svar: Ja ganska ofta men inte varje dag!
  • Förvärras symtom kvälls- och nattetid? Mitt svar: JAA! Jag blir ju galen!

Så jaa, vad tror ni? Det stod att om man svarade Ja på alla dessa fyra frågor så skulle det förkomma rls. Sen lästa jag även detta: Hos kvinnor är det vanligt med debut under graviditet, 25-30% av alla gravida, varefter besvären oftast går över i samband med förlossningen för att sedan återkomma några år senare. Jahapp, det var ju det jag misstänkte som sagt. Men det står ju att det brukar gå över i samband med förlossningen. Kan ju hoppas på det. Men också hoppas att det inte kommer tillbaka. För det vill jag inte som sagt. Nåja, mer finns att läsa här: http://www.netdoktor.se/neurologi/?_PageId=717 för er som är intresserade eller bara nyfikna på vad RLS är för något.

Körslaget då? Jo, jag satt och kikade på reprisen av körslaget förut. Jag måste ju säga att jag faktiskt tyckte att rätt kör åkte ut. Dom valde en klockren låt men jag tycker inte att dom framförde den särskilt väl. Men den kören som faktiskt valde bäst låt var nog Caroline af Ugglas. Men jag gillar ju lite mer rockiga låtar och just Ebba Grön med 800 grader är helskön! Sen har jag för första gången hört en version av låten "Fairytale" som jag faktiskt gillar! Tyckte att Amy Diamonds kör framförde den ruskigt bra! Tummen upp! Men jag måste nog ändå säga att Rigos kör som körde "Labamba" faktiskt var värdiga vinnare för kvällen. Dels älskar jag den låten, men jag tycker att kören gjorde ett strålande jobb. Personligen gillar jag ingen av mina "favoriter" som artister men deras körer var bara underbara! Så där har ni min personliga åsikt!

Min bloggning då? Mitt uppe i allt? Jag kommer nog att dra ner min bloggning lite. Känner att jag inte vill spendera hela dagarna framför datorn. Inte för att jag gjorde det förut heller men ska man skriva 3-4 inlägg per dag tar det lite tid. Tid som jag kan spendera med familjen istället. Så jag kommer att blogga när Tindra sover och Jesper jobbar. Eller om han också ligger och sover, beror väl på vad jag känner för. Men istället för att ni kommer få 4 inlägg per dag så kanske ni istället får 1, max 2. Så nu behöver ni inte efterlysa mig ifall att jag inte bloggat på en hel dag, hehe. Man blir lätt beroende av en sånhär sak och jag tror faktiskt att jag är beroende av min blogg. Jag älskar att blogga och skriva men nu börjar det bli för mycket känner jag. Så nu vet ni det.

Nu avslutar jag detta blogginlägget snart. Ska bara visa hur det blev i hallen när jag hängde upp mina droppar. Dom hängde tidigare i köksfönstret nämligen och jag hittade ett bra ställe att hänga dom på i hallen! Så ta en kik på bilden nedan och sen säger jag hej då! Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0