Bildinlägg från oss!

Nu kommer ni få se en massa bilder. Vi tog oss nämligen ut idag hela familjen! Vi var ute nästan 2 timmar och för första gången sen i somras blev Tindra arg när vi skulle gå in, haha! Hon ville vara ute mera men Jesper frös (han har inga termobyxor!) och jag blev så blöt om mina vantar eftersom Jesper envisades med att slänga ner mig i snön hela tiden, haha! Men jag hann få några bilder på skruttan också, hehe. Dessa tog jag utanför oss..

Snö är det godaste Tindra vet nu även om vi säger att det är blä, haha! Aja, får fortsätta att säga nej åt henne så får vi väl se om hon lär sig nån gång.. Men vi hade i alla fall en mysig ute-dag idag hela familjen. Även Molly trivdes, haha! Hon kan sova hur länge som hellst den ungen!

När vi kom in så satte jag Tindra på en stol vid fönstret och började busa som sjutton med henne, haha! Det resulterade i dessa bilder:

Ungar är väl för sköna när dom kommer in efter att ha varit ute? Kinderna riktigt lyser röda! Underbart sött! Och här sitter alltså jag och Tindra och skriker ikapp och räcker ut tungan, haha! Roligt hade vi i alla fall! Sen fick jag till några fler bilder med.. Dom kommer här..



Denna tog jag med bara för att man ser hennes underbart blå ögon så bra! Och henner überlånga ögonfransar.. Undra vem hon fått dessa av, kan det vara mig? Haha! Jag har alltid haft långa ögonfransar jag med..



Mysungen min! Tyckte denna bilden blev så mysig. Fick dock pilla lite i photoshop för att få till färgerna. Bilden var aningen mörk innan men jag hann inte fiffla med inställningarna i kameran innan Tindra hade tröttnat, haha! Så här är lite photoshoppat.. Men bra blev den tillslut i alla fall.

Nä, nu har jag suttit här alldeles för länge. Blev en timme och nu måste jag väcka Tindra så att hon kommer i säng relativt i rätt tid ikväll, hehe! Så nu blir det upp med henne, sen väcka Molly och ge henne mat så att jag själv kan börja med maten sen. Blir kotletter och pommes idag. Mumma!

Kommentarer
Postat av: Kaptenskan

Vilka fina bilder! Vilka härliga ungar du har!!! ;D

2010-02-06 @ 18:23:35
URL: http://kaptenskan.webblogg.se/
Postat av: Jennyli

haha gud vilka härliga bilder! :D

2010-02-06 @ 18:52:30
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: sara - alicias mamma & gravid

Vilka fina bilder! :)

2010-02-06 @ 18:57:58
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0