Hemkommen från bvc

Idag hade inte lillan gått upp så mycket i vikt faktiskt. Men ändå tillräckligt. Hon vägde 4450 gram och var 55 cm lång. Men det var som jag sa åt henne att jag kommer öka lillans mat nu. För som det är nu ger vi henne 120ml vatten vilket blir ca 135ml färdig ersättning. Varje gång hon äter slukar hon hela flaskan och sen är hon hungrig igen efter typ 2 timmar så nu ska jag öka till 150ml. Känns jobbigt när hon vill ha mat så ofta så det kanske blir bättre när jag ökar. Får väl se.

Jag passade även på att fråga om hon kunde ta blodtrycket på mig. Förklarade hur jag mådde att jag hade svimkänslor och blir yr så ofta. Hon tog mitt tryck och sen tittade hon på mig och sa: "Jag förstår att du känner dig yr". Jaha?! Jaa mitt tryck låg på 90/65. Trevligt. Så hon bad mig gå och ta ett hb också men där var det då inget fel. Det låg på 136! Så trots att jag gått till bvc i rask takt så var mitt blodtryck så lågt.. Kan väl inte vara nyttigt? Nåja, jag ska i alla fall rådfråga min barnmorska när jag ringer henne. Hade väl tänkt vänta tills det gått typ 8 veckor efter förlossningen innan jag bokar tid. Så hon kan göra efterkontrollen och sådär.

Nä nu ska jag käka frukost! Nu har jag även uppdaterat träningsbloggen! KLICKA HÄR!

Kommentarer
Postat av: Kaptenskan

Hallou! oj vilket lågt tryck du har! Jag har som sagt haft problem åt andra hållet man jag har inte kollat upp mitt tryck (fast jag borde gjort det) sedan jag kom från BB. Imorgon ska vi första gången till BVC så vi får se vad det säger där. Jag tror att Gunnar inte gått upp så mycket i vikt som de anser att han ska göra, men han äter kontant och det kommer ut i båda ändar så jag antar att det är okej ändå. Men som sagt vi får se vad de säger!!! Kram

2010-02-16 @ 15:45:40
URL: http://kaptenskan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0