Inte som man tänkt sig.. (Varning för långt inlägg!!!)

Nja, denna dagen blev väl inte riktigt som jag tänkte mig men det blev i alla fall en mysig kväll. För att börja med dagen då, Tindra sov alldeles för länge så vi hann inte alls göra det jag hade tänkt. Nämligen åka in till stan och handla i lugn och ro och även gå till apoteket och köpa näsdroppar till Molly. Hon hade så svårt att andas tidigt imorse så jag blev nästan rädd. Fick tipset om att köpa illiadin som tydligen ska vara bra, har gett henne det nu på kvällen och hon verkar faktiskt kunna andas nu! Skönt. Jag fick själv ett litet nervöst sammanbrott och fick sätta mig och lipa lite bara för att jag var så jävla trött, säkert lite pms över det hela och jag ville bara vara ifred. Så jag sparkade iväg Jesper till affären och apoteket medan jag själv klädde på ungarna och gick ut en stund. Tindra ska inte behöva sitta inne bara för att hon har en knäpp morsa! Så ut gick vi, svinkallt var det för att det blåste men hon fick i alla fall lite frisk luft. Tror det gjorde oss båda ganska gott. Molly sov som vanligt i vagnen och flera timmar efter att vi kom in. Aja, nu sover hon igen. Får se om hon vaknar och skriker snart..

Hur som hellst blev ju kvällen mysig som sagt. När Jesper åkte till jobbet så passade jag på att städa lite. Plockade undan allt, rotade fram one tree hill-skivorna. Hittade inte alla. Hittade bara säsong 1, 2, ett fodral av 4e och hela 5e. Har ingen aning om vart 3 säsongen är och resten av 4e? Aja, dom kommer väl fram. För om Molly vaknar och skriker även ikväll kommer jag sätta mig och börja om från början på 1 säsongen, hehe. Blev lite sugen på det då jag glodde på ett tidigt avsnitt på kanal 5 förut. Nåja, plockade undan, slängde in en tvättmaskin och en tork, dammsugade, slängde Tindra i ett bad medan jag gav Molly mat. Efter badet fick Tindra springa runt naken här hemma. Jag ställde fram pottan och sa att hon skulle sätta sig där om hon ville kissa eller bajsa. Hon satt där mest för skojs skull för inte kom det något i pottan, haha! Men söt var hon i alla fall. När jag väl tog på henne blöjan ville hon slita av sig den igen. Så nu väntar jag bara på att hon ska börja ta av sig dom själv, haha. Då blir det att antingen sätta trosor utanpå eller köpa easy up. Blev i alla fall endel bilder tagna ikväll så jag tänkte visa dom istället för att tjöta här. Molly låg under babygymmet ett tag och utan att skrika! Det var först efter en stund som hon inte ville ligga kvar där.. Nåja, bilder var det ja..

Efter vällingen blev det sängen. Och hon somnade nästan direkt. Fick gå in och lägga henne en gång för hon skulle bygga med lego tyckte hon, hehe. När jag lagt henne så gav jag Molly mat en gång till, sen näsdroppar och sen lade jag henne också. Hon sover..utan skrik..utan bråk..hon sover!!! Får väl se om hon fortsätter med detta som sagt.. Håll tummarna!

Sen låg våran kisse och mös på soffan så jag passade på att ta lite bilder på honom också! Men jag måste säga att jag saknar mitt långhåriga monster lite. Men skönt att inte ha 4 katter utan bara 2 nu! Här är våran mysturbo!

Vad ska vi hitta på imorn då? Hade ju tänkt sätta Tindra på dagis men Katarina (hennes fröken) ringde imorse för att berätta att ännu ett barn hade fått magsjuka, även denne på Tindras avdelning, så vi fick bestämma själva hur vi ville göra. Ja inte vill jag ha någon magsjuka in i vårat hus! Så Tindra får vara hemma även imorn så får vi väl se hur det ser ut på måndag. Jag kommer ringa och fråga dom innan jag går dit, om inte dom hinner ringa före det vill säga.

Just nu önskar jag verkligen att vi hade haft en bil. För då hade vi åkt till göteborg i helgen. Lek & bus-landet och ikea. Men jag kan inte trolla så jag tror inte att det blir av. Om vi inte skulle hyra en bil förståss. Men det känns lite overkill faktiskt. Kan väl åka tåg/buss också men då blir det inget ikea. För jag orkar inte dra en stor kasse från ikea på någon buss eller tåg, haha!

Men fy vad jag skriver. Får ju nästan skrivkramp. Men jag tänkte bara svara på en till kommentar.
Mamma: Ja, Tindra sov också 12 timmar/natt från det att hon var 1½ månad. I samband med att jag slutade amma och gav henne ersättning istället. Antar att hon blev mer nöjd och mätt då. Men Molly verkar inte vilja göra det ännu. Hon vill inte ens sova i spjälsängen utan hon sover i hårdliften till vagnen. Aja, det ger sig nog någon gång.

Nä nu får jag nog sluta skriva. Jag ska ta och vika tvätten som är i tumlaren och sen ska jag slänga in tvätten som är i maskinen in i tumlaren också. Jag har gett upp och skiter numer i att hänga upp någon tvätt. Bara jobbigt. Kanske blir ändring till sommaren då jag kommer hänga tvätten ute..

Kommentarer
Postat av: grannen malin

vi har tänkt samma tanke idag.. såg oxå på one tree hill idag o blev VÄLDIGT sugen på att se mer =) hör av dig om du vill ta en kväll framför tvn =) hoppas du får sova gott inatt kram

2010-02-10 @ 21:08:41
Postat av: Mamma mina

Godmorgon.Så fina bilder på dina barn..Hoppas att solen är framme hos dig med denna morgon som jag har.kram

2010-02-11 @ 09:22:57
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mamma

Otroligt så gulliga flickorna är! Komm i håg en sak när jag såg Molly under babygymmet, du måste ju skicka filten till gammelmormor så hon får brodera in Mollys namn. Behöver ni mer sockar så säg till och i vilka färger du vill ha/ Kram mamma

2010-02-11 @ 09:34:32
Postat av: Mamma mina

JAg hoppas bara att mitt magont går över så man kan komma ut på en skön promenad i kylan och njuta av solen.Ha nu en skön dag med barnen.kram

2010-02-11 @ 09:50:44
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0