God morgon härliga måndag!

Ja idag var det faktiskt ganska positivt att kliva upp. Jag kände mig utvilad och huvudvärken är borta! Så skönt! Och så fick vi ju sovmorgon ända fram till halv 7, då skulle Tindra upp. Molly sov till halv 8. Natten har varit bättre och vi har bara varit uppe 2 gånger för mat och blöjbyten. Känns härligt! Så det blir att försöka göra samma sak i eftermiddag/kväll och hålla även lillskruttan vaken. Fast egentligen, ska man räkna hennes natt så vaknar hon faktiskt 3 gånger för mat och blöjbyte. För hon vaknar runt 21-22-tiden också. Alltid preciiis när jag ska gå och lägga mig, hehe. Men eftersom jag inte hunnit lägga mig så räknar inte jag det som natt. Aja, det var ett jäkla tjöt om nätterna.

Vad ska vi hitta på idag då? Tindra är på dagis, skönt för henne. Hon har tjatat om Pia hela morgonen och ville ta på sig skorna redan klockan 7. Pia är alltså hennes dagisfröken (om man får kalla dom det?). Hon klättrade nästan över grinden för att komma in och hade knappt tid till att säga hej då. Men en puss lyckades jag sno åt mig, hehe. Det känns skönt att hon tycker om dagis så mycket. Nåja, nu var det ju inte frågan om vad Tindra skulle göra idag utan resten av familjen. Ja, vi kommer nog sitta hemma och ta det lugnt. Man har inte så mycket till val när man ska undvika köpcenter och liknande under ett par veckor p.g.a alla virus och sånt. Men men, vi får väl se vad som händer. Måste även fundera över vad vi ska äta idag.. Nån som har nått bra förslag?

Nää, har inget mer att skriva för tillfälet. Jag ska bara njuta av lugnet och stillheten som infinner sig i huset just nu. Kanske dagen kan bjuda på några bilder? Det märker vi nog senare..

Kommentarer
Postat av: mina

Ja det var jätte skönt att man slappa gå över tiden.Min kom 2 dagar innan så det var jätte underbart..Såg att du med hade lustgas..eller hur var det en av den bästa vännen man kunde ha då..hihihi...fy för vad man kunde känna sig hög som bara den..hihih.kram

2010-01-11 @ 09:21:30
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mina

God eftermiddag..Hoppas att allt fungerar som det ska med din lilla tös..kram

2010-01-11 @ 14:35:21
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Bettan

gud vilken fin blogg du har:)

Har du designat en själv?

2010-01-11 @ 15:09:34
URL: http://busbettan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Allt bra! ;)

2010-01-11 @ 15:36:18
URL: http://hhannaandersonn.blogg.se/
Postat av: Nina

å ja kan tänka mej det, det är ju verkligen så kallt med. då vill man ju inte gå ut.. men tindra går på dagis? lr hade hon inte börjat?



nej nu läste ja ju att hon va på dagis.. va skönt för henne. men hon får inte gå full tid va eftersom du är mammaledig? visst är det någe sånt? skönt iaf att hon får springa av sig lite.. :D

2010-01-11 @ 17:02:20
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0