Premiärtur och magknip

Idag tog vi den riktiga premiären med våran nya barnvagn. Det har ju varit helt underbart fint väder idag. Vad kan det ha varit, 3-5 minusgrader kanske? Och strålande solsken! Mysigt som bara den! Jesper fick nämligen frågan om han hade lust att kika på kompisens bil som gått sönder, så vi knallade dit och kollade på det och fick saft och kaka, hehe. Då var Tindra mer än nöjd. Bilder? Såklart. Dock mindre än vad jag hade hoppats på, hehe. Tänkte att jag skulle ha fotat när solen stod som lägst, men Tindra hade skitit så vi fick gå hem direkt. Men det kommer ju fler dagar förhoppningsvis. Men här är bilderna som togs i alla fall.


Jag är ju grymt fotosugen nu alltså. Det riktigt kliar i fingrarna på mig. Men det är ju inte det lättaste att dra sig ut med 2 ungar, hehe. Det tar sin lilla tid. Men jag älskar detta livet så man får bara acceptera läget. Och Jesper är ju hemma och hjälper till hela Januari. Det är helt underbart att ha honom hemma faktiskt. Tänk om det kunde vara för evigt. Vet inte riktigt vad som hände med honom efter att Molly kom men jag känner inte igen honom, haha! Han städar och donar, plockar och leker som en tok med Tindra. Jag får mest sitta stilla och titta på. Han åker och handlar och han gnäller inte när han behöver göra det, hehe. Jaa, nått slog honom hårt i huvudet i alla fall och jag uppskattar det till tusen! Älskade älskade du! Kan ju hoppas att även detta håller i sig, haha! Jag kommer bli extreeeemt bortskämd i så fall.. Det enda jag gör är väl lagar mat och tvättar för tillfället. Jaa, och byter några blöjor och fixar så att barnen har kläder på kroppen, hehe.

Appropå magknip då. Jag tror att lilla Molly lider lite av fenomenet. Idag har hon knappt haft ro till att sova. Inte själv i alla fall. Hon sover hur bra som hellst i famnen men så fort man lägger ner henne ligger hon och gnyr, drar ihop benen mot magen och trycker på som att hon ska bajja ungefär. Så kan hon ligga även i famnen när hon är vaken så därför misstänker jag magen. Får nog ta och kolla om vi ska köpa sånna där magdroppar. Men vilka är egentligen bäst? Sempers eller minifom? Har hört så olika.. Får nog ta och fråga på vimedbarn.se, dom brukar ha svar på det mesta, hehe. Annars får jag väl fråga på bvc när vi ska dit imorn.

Nää, nu ska jag ta och snabbkika lite innan jag ska slänga mig på soffan och kolla på spårlöst. Men jag ska bara bjuda på en bild till. Lite roar små, eller hur? Ja Tindra tyckte i alla fall att det var gryyymt skoj att stå och snurra på hjulen till barnvagnen. Hon snurrar och säger "oj!", hehe.


Kommentarer
Postat av: Jennyli

Sempers magdroppar ska vara bäst säger de! De neutraliserar magbalansen. Men fråga på apoteket, de kan ju sånt =)

2010-01-11 @ 20:46:45
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: Nina

ja tycker att det är taskigt för barnen att bara för att man är hemma så får dem inte gå full tid på dagis.. varför ska dem bli straffade för att man som förälder vill ha ett syskon. är ju ganska skönt å hinna med en hel del hemma. plus som du säger att dem har ju mkt spring i benen och blir lätt rastlösa om dem är hemma..



behöver ja säga att ja gillar dina bilder ;) speciellt solen mellan träden. gör mig varm! :D

2010-01-11 @ 22:58:07
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Kadri

Vilka härliga bilder. skönt att ni har fått mildare väder här är det kallt fortfarande

2010-01-12 @ 08:05:56
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Piinky - a story about a girl

hehe yea ;)



Kram

2010-01-12 @ 09:50:04
URL: http://piinkys.webblogg.se/
Postat av: Anonym

tack för din röst :D hoppas alt är bra?

2010-01-12 @ 09:57:33
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Nina

ja håller helt å hållet med. den tiden hade ju varit perfekt. det handlar ju inte bara om oss. utan att barnen ska få den här sociala kontakten.. tycker att det är vrickat.. faktiskt..



maten var skit god. å då menar ja skiiiit god :D



hoppas ni får en kanon bra dag! krams

2010-01-12 @ 10:34:41
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: mamma

Hej gumman.

Jag använde minifom när ni var små och jag vet att nathalie använder det och dom är super och jag ska bara säga att jag gör PALT!! gott va!

Super fina bilder du är otroligt duktig kram mamma

2010-01-12 @ 12:21:25
Postat av: mina

Godmorgon gumman..Hörliga bilder du delar med dig..Det är så mysigt med snö men nu vill man ha värme..Ha en skön onsdag.kram

2010-01-13 @ 08:29:13
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Emilia

Vilken fin blogg! Och jättesöta bebisar! Är det dina? :)

2010-01-13 @ 16:49:24
URL: http://florencestyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0