God middag!

Klockan är bara 9 på morgonen men det känns som att den är 12. Har varit vaken med ungarna sen halv 5. Jag är död! Hade behövt vila lite men nu går inte det.. Får väl hoppas att man kommer igång sen, hehe. Eller rättare sagt lär jag komma igång ordentligt sen! Det ska tyvärr regna ikväll men det skiter jag i! Vi ska ha kul ändå!

Nu har jag bara ett problem..eller rättare sagt 2. Jag hade tänkt platta håret ikväll, för en gångs skull. Men när det ska regna så är det ingen idé, då lär det bli lika lockigt igen! Sen har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig! Vilka jävla problem, eller hur? Känner mig som en riktig tjej, haha! Tur att jag i alla fall har vattenfast mascara som man kan använda dagar som dessa. Skor då? Funderar på högklackat men det ena scenområdet är på gräs..hmm..får fundera lite på den saken..

Hur går det med pottan då? Jodå det går bra. Hon är blöjfri hela dagarna nu. Det har hänt någon olycka då och då men sånt får man ju ta. Problemet är att hon glömmer bort att hon inte har blöja på sig och det resulterar i att hon inte säger till. Men i det stora hela har det gått toppenbra!

Molly har börjat tycka om mat! Burkmat. Äntligen! Kanske man kan få en unge som är glad i mat för en gångs skull? Tindra har alltid varit jobbig med det. Har ju försökt och försökt men nu verkar det ha släppt. Gott! Så nu har jag bytt ut lunchvällingen mot mat istället. Hon äter sig inte helt mätt på maten men hon spottar iaf inte ut allt! Så efter en timme eller 2 vill hon ha välling igen. Men det är en bra bit på vägen. Gröten älskar hon! Speciellt med mycket fruktpuré i. Så mycket att gröten blir nästan kall!

Nää, nu ska jag kika lite sen städa, igen.. Det är konstigt att lägenheten aldrig får vara städad mer än 10 minuter så fort Tindra är vaken..määärkligt..

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja tänk att folk ska ha så svårt att kommentera, har iof jag oxå ibland men det är ju när man kanske inte har en susning om hur saker och ting är. Kan säga angående barn och tycka om mat, lillebror älskade all mat tills en dag så gjorde han inte det längre och är en kräsen liten spemager pojk, iof mager för att han rör sig hela tiden men maten har man kämpat på med :/ Iaf inte mitt fel för han äter sånt jag inte tycker om ;) Hehe. Har ni bra sommar?? kram

2010-07-30 @ 10:42:51
URL: http://jakiya.blogg.se/
Postat av: johanna järhult :)

okej, tack för svaret!

Du får återkomma om du ändrar dig :)

KRAM!

//johanna

2010-07-30 @ 15:01:44
URL: http://johannajarhult.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0