God kväll..

Nu sover barnen, räkningarna är betalda och man sitter än en gång och önskar att det var VI som vunnit dom där 214 miljonerna på lotto igår.. Det kommer ju dock aldrig hända. Vill ni veta varför? Vi spelar aldrig på lotto. Man kanske borde börja med det. Chansen att vinna dom pengarna ökar ju i alla fall några procent då. Även om det är högst osannorlikt att just vi skulle ha turen att vinna så ökar man ju i alla fall chansen.

Nåja, sluttjatat om det. Tindra mår som hon mår. Misstänker att blåsor även har börjat komma i munnen nu. Hon åt ingen middag men har fått i sig lite välling och nyponsoppa så jag behöver inte oroa mig än i alla fall. Hon har även ätit hela 3 stycken isglassar!Men jag får inte röra henne vid munnen och ännu mindre titta i den. Men man ser inga blåsor om hon bara räcker ut tungan eller så. Men det återstår ju att se. Bjuder i alla fall på en bild på sjuklingen. Glassen i munnen och pippi på tv, det är livet!



Så hela familjen Andersson (förutom Jesper) har gått i pyjamas heeeela dagen! Jesper hade undantag för att åka och handla, hehe. Men det är skönt att göra det också ibland. Jag passade i alla fall på att ta lite bilder även på Molly idag. Hon låg på mage och var på ganska bra humör.. Hon är inte sådär jätteförtjust i att ligga på mage nämligen. Men här kommer bilderna på våran sötnos!

Orkade inte byta batteri i min externa blixt heller så bilderna blev väl sådär egentligen.. Men det är ju tur att ungen är lika söt fastän mamma är lat!

Tindra fick i alla fall världens iprentopp innan sängdags. Hon fick ipren vid 15 för då hade hon 39,8 i temp. Klockan 17,30 skulle hon bada, leka, hoppa och busa så då fick hon nog toppen av iprenen, hehe. Sen lade vi henne vid 18.10 och då ville hon inte alls sova, haha! Så hon satt i sitt rum och lekte lite innan hon lade sig. Men nu ligger lugnet över längeheten. Eller lugnet..Jesper sitter och spelar GTA i vardagsrummet så vidare lugnt är det inte. Men inga ungar som springer runt fötterna eller vill bli buren, hehe.

Nu ska jag kika vidare för jag har faktiskt inget mer att skriva. Kanske skulle gå in på svenskaspel.se och köpa mig en trisslott, man KAN ju faktiskt vinna..har jag hört..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0