Kväll igen!

Nu var det kväll igen och jag har bara bloggat en gång idag, haha! Aja, det är väl så det blir. Vi har i alla fall varit igång hela dagen idag med. Varit nere i stan. Skulle egentligen bara ta en fika med Jespers bror men vi blev där lite längre än planerat, hehe. Sen hade jag även en lätt grinig Molly också som inte riktigt ville vara med. Och mat ville hon inte heller ha mer än en halv burk = inte likt Molly! Så jag lade henne i vagnen och promenedare runt i stan och det tog väl 5-10 minuter sen sov hon och jag kunde återvända till sällskapet.

Sen gick vi till clas ohlson och lite sånt och sen fick vi avsluta med lite käk eftersom det blev så sent. Nu har precis ungarna ätit sin välling och sängen väntar. Båda två är svintrötta efter en heldag i stan så jag är inte förvånad. Blev en tidig kväll, trots att det är fredag!

Snart tänkte jag dra mig bort till Krewer som är barnvakt. Som att jag inte får nog av ungar hemma, haha! Men det kan vara gott att bara komma hemmifrån. Speciellt eftersom Jesper ändå planerat att spela hela kvällen.

Men sen kan jag avsluta med att säga GRATTIS till min gammelmormor som fyller 80 år imorgon! Inte illa det! Nu får ni ha en trevlig kväll! Imorn (eller ikväll, har inte bestämt mig..) så kommer det upp en fin film på när Molly dansar, haha! Hon rockar hårt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0