Äntligen!

Jag har varit toksugen på tacos ett tag nu och hela dagen igår gick jag bara och längtade. Då fick jag ett sms av Jesper att han var sugen på tacos. Som att han satt och läste mina tankar! Så vi bestämde oss för att vi skulle äta det idag, äntligen! Jag längtar till middagen..

Imorn blir det en riktig långpromenad. Vi ska gå till posten på edingsvägen så att jag kan skicka iväg eran tandkräm (ni som vann) och sen hem igen. Vet inte hur långt det är dit men jag ska försöka komma ihåg att starta "appen" så får jag ju veta det. Sen funderar jag faktiskt på att dra till gymmet efter det. Var ett tag sen nu (igen) så jag känner mig taggad. Problemet är bara att jag inte längre har några träningsbyxor och även mina skor har gått sönder. Men skorna går i alla fall att använda ett tag till, sen får jag väl rota fram mina shorts eller nått så det löser sig.

Kan även berätta för er att jag (snart) ska göra en ny tatuering! Jag ska göra en massa stjärnor på vristen. Lär väl göra skitont men det är ju så snyggt med stjärnor! Jag älskar stjärnor.. Får se vilken dag det blir bara, förhoppningsvis nu i veckan kanske. Iiih jag är spännd! Ni får väl se bildbevis sen när den är gjord. Ni ska även få en bild ikväll eller nått. Jag har nämligen tagit en bild på mig i samma klänning som jag hade på mig på "fettobilden" i tidigare inlägg. Jag tror att den sitter lite bättre nu men det kan ni avgöra. Om ni inte minns bilden så kommer den här igen..



Här kanske det syns lite bättre..


Kommentarer
Postat av: Emelie

ja hon är fin :) har en bra stam också så jag tror att det blir bra :)

jag ska ju inte ha henne att rida på, utan hon kommer bara få gå i hagen till fölet är avvant =)

2011-04-26 @ 13:44:35
URL: http://lifewithem.blogg.se/
Postat av: Anki

http://www.lifequalityproducts.se/cykelvagnar/cykelvagn-zorro-3-in-1.html



look there ;)

2011-04-26 @ 17:47:49
URL: http://mammaanki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0