Gäsp!

Jag slumrade till en liten stund bredvid Tindra under försöket att få henne till att vila middag. Hon gör ju aldrig det längre så det brukar bli en procedur för sig. Anledningen till att jag vill att hon ska vila idag är att hon somnade efter klockan 21 igår och blev väckt, av lillasyster, 06.20 idag. Så hon var trött! Och ingen i familjen orkar med en trött och grinig Tindra. Sen vill hon ju se melodifestivalen ikväll och då är det bäst att hon vilar.

Hur som helst så gick jag in och skulle boka Body Balance till imorn och självklart var det fullt. Orkar inte boka någon reservplats, åka dit och sen inte få vara med. Drar nog och gymmar istället och ställer in mig på det. Måste ju träna bort allt skräp jag ska trycka i mig ikväll. För ikväll är det mys med chips och dip som står på menyn och det ska bli så gott! Men istället bokade jag in mig på ett annat pass, som min storasyster, Anna-Carin, tipsade mig om - Body Jam. Hon sa att det var jätteroligt så jag tänkte testa på det. Och det passet går på måndag kväll mellan 19.10 och 20.10. Ska bli spännande.

Nu väntar vi bara på att Tindra ska vakna och sen ska hela familjen bege sig till maxi för myshandling och ikväll bänkar man sig framför melodifestivalen och hejar på Swingfly!


Kommentarer
Postat av: Nina

rösta på dem med =)

2011-03-13 @ 23:11:56
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0