God kväll!

Nu har mina ungar gjort kväll. Dom var rätt trötta bägge två. Själv har jag inte så himla mycket att skriva faktiskt. Tindra kommer få gå till dagis imorn och hon är jättelycklig över det! Molly avvaktar jag lite ännu, får se hur hon är imornbitti. Jag tror faktiskt att det beror på hennes slemhosta som hon kräktes. Låg säkert slem och retade kräkreflexen. Tindra var ju exakt likadan (och är fortfarande rätt ofta) när hon var mindre. Och imorgonbitti är det 48 timmar sedan hon spydde sista gången och då borde det ändå ha visat sig på någon annan OM det var magsjuka, eller hur? Nåja, det skadar ju inte att ha Molly hemma ändå. Men Tindra tjatar om dagis och hon behöver få träffa lite barn och leka av sig lite.

Men nu tänker jag inte tjata mer om det. Jag tänkte egentligen bara visa lite bilder från igår och idag. Här kommer dom, börjar med gårdagen..


Molly ser lite bitsk ut, inte sant? Haha! Hos oss är det stökigt som vanligt efter att två ungar varit i farten, hehe.


Tindra har klätt på sig själv, snyggt va? En klänning bak-o-fram och ett par långkallingar, under dessa har hon ett par badtrosor, haha! Positiva är väl ändå att hon matchade färgerna? Gullrumpan min!


Tindra står för årets första skrapsår! Hon lyssnade inte på oss när vi sa till henne att hon inte skulle gå på isen och det resulterade i lite lite blod och ett plåster. Sen var hon gnällig och hade såååå ont resten av eftermiddagen och kvällen.


Ni ser ju själva vad synd det är om henne! Trots att hon precis tryckt i sig nästan en halv semla..

Och så dagens bilder då..

Lite skillnad på uttryck? Ja, här var hon hur glad som helst! Hon stod och sa maaamaaaa! Maaammaaaaa!


Min älskade lilla docka!

Idag är det lite synd om mig faktiskt.. Jag har GRYM träningsvärk på insidan av låren och även rumpan. Men det är skönt! Det märks ju att man gör nytta, eller hur? Så nu ser jag fram emot ett gympass under morgondagen! GÖTTANS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0